Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 21:51

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσίαση της χορηγικής συνεργασίας

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσίασαν, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ θα είναι το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ ΑΕΚ συμπλήρωσε ήδη δύο χρόνια και προχωρά δυναμικά. Το ξεκίνημα της τρίτης σεζόν συνεργασίας σηματοδοτείται από την επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην παρουσίαση που έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε: «Σήμερα, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ, θα εμφανίζεται στη φανέλα της ΑΕΚ, την οποία έχουν φορέσει πολλοί σπουδαίοι παίκτες στην πορεία των χρόνων. Η αγωνιστική αυτή χρονιά είναι ιδιαίτερη και για τους δυο μας, για έναν ακόμη λόγο: Η ΑΕΚ εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 6 χρόνια, καθώς προκρίθηκε στη φάση των ομίλων του Europa League, έπειτα από μια επική νίκη επί της Club Brugge. Όλοι εδώ στον ΟΠΑΠ ευχόμαστε στο σύλλογο, τη διοίκηση, το προπονητικό προσωπικό και τους παίκτες καλή επιτυχία στους αγώνες στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και ελπίζουμε αυτή η αγωνιστική περίοδος να μείνει αξέχαστη στους οπαδούς της ΑΕΚ».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕK, Μηνάς Λυσάνδρου, τόνισε: «Ο ΟΠΑΠ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους, για την ακρίβεια τον σημαντικότερο στρατηγικό συνεργάτη μας σε χορηγικό επίπεδο. Αποτελεί – από όποια οπτική γωνία και αν το δει κανείς – το ισχυρότερο θεμέλιο του χορηγικού μας προγράμματος. Ο ΟΠΑΠ δεν κατατάσσεται μόνο στην κατηγορία των απλών συνεργατών, υποστηρικτών ή χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η συνεργασία μας, η οποία εξωτερικεύεται πρωτίστως μέσω των σημάνσεων στον αθλητικό ιματισμό, την αγωνιστική μας έδρα, το προπονητικό μας κέντρο, αλλά και την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ, έχει ήδη αφήσει το αποτύπωμά της στη σύγχρονη αθλητική μας ιστορία».

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕK, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω  τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε. Επιπλέον, ως ανθρώπους του αθλητισμού θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για τη μεγάλη υποστήριξή τους στον ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά, αλλά και την κοινωνία γενικότερα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, υπογράμμισε: «Είμαι ευτυχής που ανήκω στην ΑΕΚ και έχουμε αυτό τον μεγάλο χορηγό, ο οποίος εκτός από τη στήριξη που παρέχει στην ομάδα μας, έχει μεγάλη κοινωνική δράση. Συγκεκριμένα αυτή συνδέεται με τα νοσοκομεία, τα παιδιά, τις Αθλητικές Ακαδημίες. Η μεγάλη στήριξη που δίνει και η κοινωνική δράση που αναπτύσσει βοηθάει τους συνανθρώπους μας».

Ο αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, επισήμανε: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο ΟΠΑΠ μια μεγάλη εταιρεία. Το μόνο που μπορεί να αποφέρει και στους δύο αυτή η συνεργασία είναι ένα λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο Emma Delta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

Διαβάστηκε 2372 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 21:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.