Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:46 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 13:24

Κύκλος Ανοιχτών Ομιλιών και Δημοσίου Διαλόγου από τους «Φίλους του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» στο πλαίσιο των συνεχών δραστηριοτήτων του διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος Κύκλο Ανοιχτών Ομιλιών και Δημοσίου Διαλόγου για διάφορα θέματα που έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι πρώτες τρείς εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στη Στοά Βιβλίου (οδός Πανεπιστημίου 49) σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΕΣΟΠΤΡΟΝ τις παρακάτω ημερομηνίες:

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 με θέμα «Βιολογική καλλιέργεια ελιάς στην Αιτωλοακαρνανία, ελιά ποιοτικής και υψηλής υγειοπροστατευτικής αξίας», Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017 με θέμα » Αναζητήσεις από την Αιτωλοακαρνανία έως την Λευκάδα» και η τρίτη εκδήλωση την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 με θέμα » Οι νέοι ως μοχλός ανάπτυξης της κοινωνίας».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος η Αιτωλοακαρνανία είναι ένας τόπος ευλογημένος με πολλά πλούσια φυσικά χαρακτηριστικά, βυζαντινά μνημεία και μεγάλη ιστορικότητα και πρέπει πάντα να προσπαθούμε για την ανάδειξη και προβολή του. Διοργανώνουμε αυτό το Κύκλο Ομιλιών για να προβληματιστούμε, να διαλογιστούμε, να προτείνουμε και επιτέλους μέσα από συλλογική προσπάθεια να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο για το τόπο μας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, για πληροφορίες στο 6906501886.

Διαβάστηκε 1539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.