Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  12:35 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 13:20

Φιλική νίκη για τον Χ . Τρικούπη Μεσολογγίου στην Πάτρα κόντρα στον Έσπερο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην Πάτρα o Χ. Τρικούπης Μεσολογγίου επικράτησε με 62-65 του Έσπερου Α.Ο.Π.Α.

Ήταν το 2ο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας για την ομάδα του Μεσολογγίου με τον κόουτς Δημητριάδη να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής και στους 12 παίχτες που είχε στη διάθεση του.

Έγινε ένα παιχνίδι με σκληρές άμυνες και αρκετό «μπασκετικό ξύλο». Ο Τρικούπης παρουσίασε αρκετά θετικά σημεία στο παιχνίδι του, γεγονός που γεμίζει αισιοδοξία τους φίλους του για τη συνέχεια.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί το φίλο σωματείο του Έσπερου Α.Ο.Π.Α για τη φιλοξενία στο χθεσινό παιχνίδι και της εύχεται καλή συνέχεια στην προετοιμασία της αλλά και στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Επόμενο φιλικό (προπονητικού χαρακτήρα) σήμερα Κυριακή στις 5:00 το απόγευμα, στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου με αντίπαλο την Ε.Α.Π.

Διαβάστηκε 1489 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.