Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:07 μμ
 
wm small
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 01:50

Ιδέες και τρόποι για να φέρετε το νησί στο καθιστικό σας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.Φέρτε το νησί στο καθιστικό σας.

Είστε φαν του καλοκαιριού; Θέλετε η διακόσμηση του σπιτιού σας να σας θυμίζει διακοπές, καταγάλανες παραλίες και πλοία στο Αιγαίο και το Ιόνιο; Τότε το νησιώτικο στυλ είναι ιδανικό για εσάς.

Δείτε εδώ πως θα διακοσμήσετε το σπίτι σας με κυκλαδίτικη διακόσμηση.

Μπορείτε να το διακοσμήσετε με καλοκαιρινά χρώματα και να τοποθετήσετε νησιώτικα διακοσμητικά. Τα οποία μπορείτε να τα αλλάζετε τους χειμερινούς μήνες. Διαφορετικά επιλέξτε ένα νησιώτικο στυλ που θα σας συντροφεύει χειμώνα – καλοκαίρι.

#1 Έμπνευση από τη θάλασσα

Όλοι όταν ακούμε καλοκαίρι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι η θάλασσα. Γι’ αυτό επιλέξτε χρώματα που θυμίζουν τα χρώματα των πιο εξωτικών θαλασσών. Ενισχύστε τη διακόσμηση με κοχύλια, πέτρες και θαλασσογραφίες. Αν θέλετε ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο νησιώτικο στιλ επιλέξτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή μπαμπού.

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.

#2 Έμπνευση από Ασία και Ινδία

Στο παρακάτω σαλόνι βλέπουμε το νησιώτικο στιλ σε μια πιο άγρια μορφή της. Ο μπεζ καναπές έχει διακοσμηθεί με μαξιλάρια με έντονα prints. Ενώ οι πίνακες μπλέκουν την άγρια φύση με τις εκπληκτικές παραλίες που συναντάμε σε Ασία, Αφρική και Μεσόγειο. Το τραπέζι έχει διακοσμηθεί με γυάλινο μπλε βάζο και ένα μεγάλο μπολ με «θησαυρούς» από τη θάλασσα.

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.

#3 Παραδοσιακό νησιώτικο σαλόνι

Αν είστε λάτρεις του απλού παραδοσιακού νησιώτικου στυλ τότε αυτό το σαλόνι είναι ιδανικό για εσάς. Για τους τοίχους προτιμήστε απαλό γαλάζιο ή λευκό και κρεμάστε όμορφα κάδρα που θυμίζουν καλοκαίρι. Επιπλέον, ενισχύστε τη διακόσμηση με έπιπλα σε θαλασσί, πράσινους και λευκούς χρωματισμούς. Ένας ριγέ καναπές με τα χρώματα του καλοκαιριού δίνει περισσότερη ζωντάνια στον χώρο.

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.

#4 Διακριτική διακόσμηση

Αν δεν σας αρέσει η πολύ έντονη νησιωτική διακόσμηση τότε επιλέξτε μια πιο ουδέτερο διακόσμηση που επίσης παραπέμπει σε καλοκαίρι. Μερικά μαξιλάρια σε μπλε αποχρώσεις και ένας μεγάλος πίνακας με θάλασσα, βαρκάκια, αμμουδιές και παραλίες, είναι ότι πρέπει.

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.

#5 Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Αν δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε νησιωτικό παράδεισο, δώστε βάση στις λεπτομέρειες. Μια λάμπα με ρίγες, μερικά μαξιλαράκια με καλοκαιρινά σχέδια, και μερικά μπλε και πράσινα κεριά είναι ότι πρέπει για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διακόσμηση καθιστικού και ιδέες διακόσμησης με νησιώτικο στυλ.

https://reconsblog.gr

Διαβάστηκε 6098 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.