Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:59 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 16:23

“Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας” στο Αγρίνιο με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τα ρευματικά νοσήματα (Κυρ 17/9/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος ΕΛΕΑΝΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου, τον Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας, τον Σύλλογο ΑμεΑ Αιτωλοακαρνανίας και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας θα πραγματοποιήσουν περπάτημα συμβολικής σημασίας προκειμένου να γίνει γνωστή η δράση του Συλλόγου ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Θα καταλήξουμε στην πλατεία Δημοκρατίας όπου θα μοιράσουμε ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τη δράση του συλλόγου και τα ρευματικά νοσήματα.

Με κεντρικό μήνυμα “Χαμογέλα… Μη Σταματάς” η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων που αριθμούν περισσότερες από 200. Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαρθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

Το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας» ξεκίνησε το 2003, μετά από πρόταση της Προέδρου του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου κυρίας Θάλειας Γεωργά και μιας ομάδας ειδικευμένων εθελοντών, και πραγματοποιείται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστηκε 1476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.