Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Σεπτεμβρίου 2017 16:21

H EOΕΔ κάλυψε τους ποδηλατικούς αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής και περιβαλλοντικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε διοργάνωσε και φέτος τους ποδηλατικούς αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας στην Άνω Χώρα το διήμερο 26-27 Αυγούστου 2017.

Αυτη την μεγάλη διοργάνωση για μια ακόμη χρονιά κλήθηκε η Εθ. Ομάδα Έρευνας Διάσωσης-Ε.Ο.Ε.Δ Μεσολογγίου να καλύψει υγειονομικά με κλιμάκιο 10 Διασωστών που βρέθηκαν μέσα σε δύσβατα μονοπάτια και στα πιο επικίνδυνα σημεία των διαδρομών για την ασφάλεια των αθλητών.

«Σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός η Ε.Ο.Ε.Δ ήταν παρών για να προσφέρει τις υπηρεσίες της,η εμπειρία των μελών της στις μεγάλες διοργανώσεις κάνει αθλητές και επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς και τους διοργανωτές να βλέπουν τους αγώνες να στεφθοντε με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.Ήταν ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και εμείς ήμασταν οι καλύτεροι διαφημιστές της Ιερής Πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία τους!»δήλωσε ο Αρχηγός της Ε.Ο.Ε.Δ Διονύσης Τσιρόγλου.

2

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1470 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.