Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:12 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 19:00

Aγρίνιο: Αγιασμός την Δευτέρα 11/9 για την έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου προσκαλεί στον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2017-2018. Αναφέρει η ανακοίνωση:

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017, στις 6:30 το απόγευμα, σας προσκαλούμε στον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για το σχολικό έτος 2017-2018, που διοργανώνεται από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αγρινίου υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά και κατόπιν της σχετικής αδείας του Δήμου Αγρινίου και ειδικά της κυρίας Μαρίας Σαλμά, αρμόδιας για θέματα Παιδείας και Δια Βίου Μαθήσεως, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά

Ο αγιασμός θα τελεσθεί στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, όπου θα συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης» για 6η συνεχόμενη χρονιά στις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1271 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.