Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:03 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2017 16:53

Νίκη στα Γιάννενα με σκορ 1-3 ο Νέος Αμφίλοχος κόντρα στη Δόξα Κρανούλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σπουδαία νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής πέτυχε χθες (6/9) το απόγευμα στα Γιάννενα ο Νέος Αμφίλοχος, απέναντι στην τοπική Δόξα Κρανούλας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμφίλοχος ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο πίεσε ψηλά την Δόξα και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ.

Στο 33’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκου ο Πέτρου αν και έπεσε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να αποσοβήσει το 0-1.

Το 0-2 έγινε στο 33’ μετά από φάουλ του Νάκου ο Τσιούνης Α. με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέτρου.

Στο 55΄ κεφαλιά πάσα του Παράσχη στον Παρχαρίδη και ο τελευταίος με σουτ μείωσε σε1-2 για την Δόξα Κρανούλας, και στο 68΄ ο Νάκος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Συνθέσεις:

Δόξα Κρανούλας: Πέτρου, Ηλίας, Βαλμάς, Γκόλιας, Νάσιος, Τσιέπας, Πασχάλης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παραχαρίδης, Τσουμάνης.
Αγωνίστηκαν και οι Τσουλιάης, Αρχοντάκης, Παράσχης, Μιχάλης, Μπούτζας, Κονδύλης, Νούγιας, Καραφλιάς, Πάσχος, Μουζακίτης.

Νέος Αμφίλοχος: Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς, Κοκόνης Ε., Μάλης, Καλοκαίρης, Τσούνης Α., Κοντογιάννης, Τόσκα, Νάκος, Παγώνης.
Αγωνίστηκαν και οι Τσούνης Π., Δράκος, Κοκόνης Σ., Ρόκος, Κωστακιώτης, Μακρής, Ζοτάι, Κούσης, Λίλα, Νικολογιάννης.

Πηγή: e-maistros.gr

amfilochos_doxa (5)amfilochos_doxa (4)amfilochos_doxa (3)amfilochos_doxa (2)amfilochos_doxa (1)

Διαβάστηκε 1142 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα