Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  3:32 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 16:49

Ματαιώθηκε πλειστηριασμός στο Αγρίνιο (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εξέλιξη είναι στο Αγρίνιο κινητοποίηση για την αποτροπή πλειστηριασμού, η οποία οργανώνεται από συλλογικότητες όπως το Σωματείο «Δικαίωμα στη Ζωή» αλλά και τη Λαϊκή Ενότητα ενώ συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων φορέων.

Μετά τη θερινή διακοπή , οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται κάθε Τετάρτη στις δικαστικές αίθουσες ενώ στο Αγρίνιο σήμερα σε πλειστηριασμό προγραμματίζονταν να τεθεί επαγγελματικός χώρος ενός επιχειρηματία.

Η αίθουσα άνοιξε στις 15:40 ωστόσο οι διαμαρτυρόμενοι , 30-40 άτομα περίπου, εμπόδισαν τη συμβολαιογράφο να εισέλθει στο χώρο με αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει στις 16:00 και ο πλειστηριασμός να ματαιωθεί.

Οι κινητοποιημένοι πολίτες παραμένουν στο χώρο ενώ όπως ανέφερε εκπρόσωπος του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», έχει ζητηθεί από του συμβολαιογράφους του Αγρινίου να απέχουν από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

1 2 3 4

IMG_20170906_154121

5

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.