Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:36 πμ
 
wm small
Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2017 14:51

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για το Μεσολόγγι 2008 με την Αγρινιώτισσα Μαρία Αναγνωστοπούλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη μεταγραφική της ενίσχυση συνέχισε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Μεσολόγγι 2008, ανακοινώνοντας την απόκτηση της Μαρίας Αναγνωστοπούλου από τις Νηρηίδες Φθιώτιδας.

Η Αγρινιώτισσα επιθετικός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο απο τις Ελπίδες Αγρινίου και απο το 2013 μέχρι και τώρα με πάντα γεμάτες χρονιές αγωνιζόταν στην ομάδα της Λαμίας . Η υψηλόσωμη επιθετικός αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις και να ανεβάσει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στις θέσεις της επίθεσης του Μεσολόγγι 2008 !

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την δευτεραθλήτρια ομάδα της Α΄Εθνικής [2016-2017] Ελπίδες Καρδίτσας έκλεισε για την Κυριακή το Μεσολόγγι 2008

Αναλυτικά:
Η διοίκηση του Μεσολόγγι 2008 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Αναγνωστοπούλου που αγωνιζόταν στην ομάδα «Νηρηίδες Φθιώτιδας».

Ευχόμαστε υγεία, τύχη και πολλές πολλές επιτυχίες στην Μαρία με την φανέλα της ομάδας μας…

Πηγή: onairnews.gr

Διαβάστηκε 930 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.