Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 19:18

Δωρεά του «Liberty» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι η Ξενοδοχειακή Επιχείρηση της Ι. Πόλης μας LIBERTY μας γνωστοποιεί με επιστολή της από 30/08/2017 την πρόθεσή της να προβεί σε δωρεά τριάντα (30) καρεκλών για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» οι οποίες θα τοποθετηθούν στον χώρο αναμονής των Κλινικών και των Εξωτερικών Ιατρείων.
Η αποδοχή της δωρεάς θα γίνει στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσολόγγι στις 6/9/2017.
Θέλουμε να εξάρουμε Δημόσια την σπουδαία αυτή χειρονομία της Επιχείρησης, η οποία πιστεύουμε πλέον ότι θα αποτελέσει συνέχεια της κουλτούρας δωρεών που διαμορφώνεται για την βελτίωση και αισθητική αναβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας
Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1129 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα