Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:08 μμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 23:03

«Σέρλοκ Χολµς»: Παιδική θεατρική παράσταση στον «Ελληνίς» (Τρι 5/9/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «Σέρλοκ Χολμς – Ένα Μυστήριο με Νόημα», στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το βράδυ.

Η Παιδική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου παρουσιάζει σε περιοδεία ανάτην Ελλάδα τη µεγάλη επιτυχία της χειµερινής σεζόν στην Αθήνα, «Σέρλοκ Χολµς- Ένα Μυστήριο µε Νόηµα» σε κείµενο και σκηνοθεσία Ντίνας Σταµατοπούλου καιπρωτότυπη µουσική Κωστή Μαραβέγια!Το έργο, βασισµένο στην κλασική δοµή των αστυνοµικών µυστηρίων του ΆρθουρΚόναν Ντόυλ, πλέκει στοιχεία της βικτωριανής εποχής µε σύγχρονα, σ’ ένα µυστήριο µε Νόηµα…! Επάνω στη σκηνή και δίπλα στα παιδιά, εκτυλίσσεται η πιοανατρεπτική υπόθεση που είχε ποτέ να αντιµετωπίσει ο Σέρλοκ Χολµς!

Σκηνοθεσία: Ντίνας Σταµατοπούλου
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Πρωταγωνιστούν: Πατρίκιος Κωστής, ∆ηµήτρης Λιακόπουλος, Alex de Paris, Βασίλης Ζώης, Ιωάννα Μάντζαρη, Αναστασία Στυλιανίδη, Ράνια Φουρλάνου… κι ο άνθρωπος ορχήστρα Λήδα Μανιατάκου

Τιµή εισιτηρίων:Προπώληση & παιδικό 10€
Γενική είσοδος 12€

Διαβάστηκε 1757 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 17:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.