Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:29 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2017 13:14

Πρώτο φιλικό με την Νικόπολη στην Πρέβεζα για τον Χ. Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρώτο φιλικό για την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη αύριο Κυριακή στις 6 μ.μ στην Πρέβεζα με αντίπαλο την ομάδα της Νικόπολης που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ευκαιρία να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων θα έχουν οι παίκτες του κόουτς Γιάννη Δημητριάδη που αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους θα έχει στην διάθεση του, πλην του Ξηρού ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια λόγω εξεταστικής.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Πρέβεζας για το φιλικό με τον Χ.Τρικούπη:

Η ομάδα μας την Κυριακή 3/9 στο ΔΑΚ Πρέβεζας, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής 2017-18, αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τον Γ.Σ Χαρίλαο Τρικούπη ομάδα Β’ εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει τις 6 μ.μ. ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φίλους της ομάδας μας.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1584 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.