Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  6:22 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2017 15:05

Ο «μαγικός» κανόνας του 1%: Πώς να φτάνετε με επιτυχία στο στόχο σας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο μαγικός κανόνας του 1% δεν είναι και τόσο «μαγικός», αλλά θα το νιώσετε έτσι μόλις τον μάθετε. Επειδή θα γίνει το προσωπικό σας μέσο επανάστασης. Η προσωπική σας ζωή, η καριέρα, η οικονομική σας κατάσταση και η αυτοπεποίθησή σας θα μεταμορφωθούν.
Οπότε ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σου  το ''μυστικό'' που θα σε κάνει επιτυχημένο,η

Αλλά πριν από αυτό, θα σου θέσω αυτή την ερώτηση (την οποία πρέπει να απαντήσεις μέσα σε 3 δευτερόλεπτα):

«Μπορείς να έχεις ένα εκατομμύριο ευρώ αμέσως ή ένα ευρώ, το οποίο θα σου διπλασιάζετε κάθε μέρα για τις επόμενες 31 μέρες.

Τι θα επιλέξεις».

Τι απάντησες λοιπόν;

Φυσικά και η συντριπτική πλειοψηφία θα διαλέξει την ασφαλή απάντηση του ενός εκατομμυρίου. Και μάλλον πρόκειται για μια εντελώς φυσιολογική ανθρώπινη απάντηση, ειδικά από τη στιγμή που θα σας προσφερόταν έναν τόσο μεγάλο ποσό.

Αλλά σε αυτό το σημείο είναι που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν λάθος. Και γι’ αυτό τόσα πολλά ταξίδια προς την επιτυχία αποτυγχάνουν.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν επιλέξεις  το ευρώ, το ποσό σας μετά από 31 μέρες θα ξεπερνούσε τα 10 εκατομμύρια. Ενδιαφέρον έτσι;

Και αυτό είναι για την ακρίβεια ένα εντυπωσιακό παράδειγμα του πώς οι περιορισμένες πεποιθήσεις μας μπορούν να μας σταματήσουν από το να διαμορφώνουμε  και να επιτυχαίνουμε  αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Μπορεί να σκέπτεσαι τώρα ότι επειδή δεν υπάρχει κάποια σπουδαία αλλαγή στη ζωή σου, δεν μπορείς και να προχωρήσεις. Είναι πιθανό μάλιστα να νιώθεις θλίψη λόγω αυτού και να αρχίζεις να εγκαταλείπεις την ελπίδα ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ίσως αμφισβητείς και το ότι μπορείς να εκπληρώσεις τα όνειρά σου.

Όμως, μόλις άμαθες  ένα εντυπωσιακό παράδειγμα των απεριόριστων δυνατοτήτων που  έχεις .Και το καλύτερο είναι πως δεν πρόκειται για κάποιο αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά για επιστήμη. Οπότε βρείτε ένα λεπτό για να το σκεφτείτε καλύτερα και να αντιληφθείτε πλήρως την ιδέα που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Αφιερωσου σε μια μικρή θετική αλλαγή κάθε μέρα

Μια μικρή συνήθεια που αποτελεί το 1% του μεγάλου σου στόχου. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρεις ένα μεγάλο σου όνειρο, να το σπάσεις σε μικρότερους στόχους.

Ύστερα να πάρεις αυτούς και να τους σπάσεις σε ακόμα μικρότερους.

Αμέσως μετά φτιάξε ένα σχέδιο δράσης για κάθε έναν από αυτούς τους μικρούς στόχους.

Το ένα στοιχείο από το σχέδιο δράσης σου αντιστοιχεί στο 1% της αλλαγής, στην οποία χρειάζεται να αφιερωθείς.

Και με αυτό τον τρόπο, θα νιώσεις πολύ σύντομα τη διαφορά. Ακόμα και μετά από δύο εβδομάδες θα νιώθεις ότι βρίσκεσαι πιο κοντά στο στόχο σου από πριν.

Κι εδώ βρίσκεται το «μαγικό» σημείο του κανόνα.

Σε ένα χρόνο από σήμερα, η ζωή σου μπορεί να γίνει κατά 70.000 φορές καλύτερη! Γι΄ αυτό ξεκίνησε άμεσα. Θα ευχαριστείς τον εαυτό σου σε ένα χρόνο από σήμερα. Και αν το παραπάνω παράδειγμα δεν σε έπεισε

ακόμα, έχω άλλο ένα παράδειγμα για εσένα.

Το 1686, ο Isaac Newton περιέγραψε τους 3 νόμους της κίνησης, που τώρα συνιστούν τη βάση της φυσικής. Ένας από αυτούς είναι ο ακόλουθος: «Ένα αντικείμενο μένει σταθερό ή συνεχίζει να κινείται σε σταθερή ταχύτητα, εκτός αν μια εξωτερική δύναμη δράσει πάνω του». Ουσιαστικά, τα αδρανή αντικείμενα, παραμένουν αδρανή. Με άλλα λόγια, τίποτα δεν αλλάζει, αν τίποτε άλλο δεν αλλάξει.

Αλλά τα καλά νέα είναι ότι από τη στιγμή που κάτι αρχίζει να αλλάζει, θα συνεχίσει να το κάνει.

Μόλις κάνετε αυτή τη στροφή στη ζωή σου, θα συνεχίσεις να κινείσαι προς εκείνη την κατεύθυνση. Η δύναμη για την εκκίνηση είναι το μόνο δύσκολο βήμα.

Και ύστερα, θα σου γίνει συνήθεια.

(Παρεμπιπτόντως, το ίδιο λειτουργεί και προς την αντίθετη κατεύθυνση επίσης. Αν αρχίζεις να αμφισβητείς τον εαυτό σου και να εκπέμπεις αρνητική ενέργεια, θα συνεχίσεις στον ίδιο ρυθμό. Και είναι τρομακτικό αν σκεφτείς πόσο πίσω μπορεί να σε πάει αυτό).

winnersseminarsgroup.com

Διαβάστηκε 8605 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.