Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 19:24

Οικογενειακά επιδόματα: Πότε πληρώνεται η επόμενη δόση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκκαθάριση των αιτήσεων A21 προχωρούν οι υπάλληλοι του ΟΓΑ, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και να πληρωθούν οι δικαιούχοι στην ώρα τους. Η επόμενη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων (Ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και Ειδικό επίδομα τρίτεκνων πολύτεκνων οικογενειών) στους δικαιούχους, σύμφωνα με δημοσίευμα του aftodioikisi.gr, αναμένεται στις 20 Οκτωβρίου.

Η ημερομηνία αυτή δεν είναι επίσημη βέβαια, αφού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «στον ΟΓΑ κάνουν προσεκτικές κινήσεις και, όπως έχει αποδειχθεί, αποφεύγουν το ‘παιχνίδι’ των ημερομηνιών πριν σιγουρευτούν για τις διαδικασίες που προηγούνται».

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν από τα τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτεμβρίου και δεν εκκαθαριστούν οι δικαιούχοι αυτής της κατηγορίας θα αναγκαστούν να περιμένουν την επόμενη δόση για να λάβουν τα αναδρομικά ποσά που δικαιούνται η οποία αναμένεται τον Δεκέμβριο.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 1670 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.