Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:15 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2017 19:22

Αγρίνιο: Θέσεις εργασίας σε Coffeebrands και Aqua Terra

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανοιχτές θέσεις εργασίας υπάρχουν στο κατάστημα Coffee Brands στο Αγρίνιο στην Σουλίου και στο Aqua Terra στο Καινούριο Αγρινίου. Αναλυτικότερα:

-Η ομάδα Coffeebrands αναζητά barista και διανομέα (με δικό του μηχανάκι) για κατάστημα στο Αγρίνιο. Στείλε το βιογραφικό σου με επισυναπτόμενη φωτογραφία στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Εμπειρία απαραίτητη.

-Από το Aqua Terra ζητείται έμπειρος μάγειρας για μόνιμη απασχόληση. Τηλ. 6948 317474, ώρες επικοινωνίας: 12:00 έως 23:00.

Επίσης, στις σελίδες της Εφημερίδας «Αναγγελία» που κυκλοφορεί από το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου σε όλα τα περίπτερα του Νομού πλην της Ναυπάκτου, θα βρείτε περισσότερες από 30 θέσεις εργασίας για την περιοχή.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2500 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία