Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:51 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 23:03

428 νέοι φοιτητές στο Αγρίνιο – Η «ακτινογραφία» για κάθε ένα από τα τρία τμήματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε διαδικασία αναζήτησης στέγης βρίσκονται την περίοδο αυτοί είναι οι νεοεισαχθέντες φοιτητές σε όλη τη χώρα. Και φέτος, αρκετοί φοιτητές, παρά το αβέβαιο μέλλον τους, εισήχθησαν στα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο.

Οι εισαχθέντες στα τμήματα του Αγρινίου είναι 428. Ειδικότερα, στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων εισήχθησαν 150 άτομα, ενώ οι ενεργοί φοιτητές του τμήματος είναι 800. Στο τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος, εισήχθησαν 125, ενώ οι ενεργοί φοιτητές είναι περίπου 100 και στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων εισήχθησαν 153 φοιτητές, με τον αριθμό των ενεργών φοιτητών να αγγίζει και εδώ τους 100. Ωστόσο, κάθε σχολή μπορεί να διαθέτει στις λίστες τις ως φοιτητές πολλαπλάσια άτομα τα οποία να μην είναι ενεργά σε καθημερινή ή πολύ συχνή βάση, αλλά πάντα η «ταυτότητα» του κάθε τμήματος είναι οι ενεργοί φοιτητές που βρίσκονται καθημερινά στα ακαδημαϊκά έδρανα.

Την ίδια στιγμή βέβαια, άπαντες βρισκόμαστε εν αναμονή, των εξελίξεων για το μέλλον των πολύπαθων τμημάτων.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.