Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:19 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 09:42

Lake Party Αύγουστος 2017. Αποχαιρετισμός με δυνατές και αξέχαστες αναμνήσεις και ανανέωση του ραντεβού το 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η απόλυτη μουσική εμπειρία έφτασε στο τέλος της… και το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε με τις πιο δυνατές και αξέχαστες αναμνήσεις που δεν θα σβήσουν ποτέ!

Lake Party λοιπόν... ο απόλυτος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού άνοιξε τις πόρτες του και μας υποδέχτηκε την Πέμπτη 24 Αυγούστου, έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Έτσι ξεκινά το μουσικό ταξίδι…

Πέμπτη 24  Αυγούστου, μεγάλο πλήθος κόσμου κατέκλυσε από νωρίς τις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας συμμετέχοντας στις αμέτρητες δραστηριότητες και κερδίζοντας μοναδικά δώρα…lake sports, lake volley, canoe kayak και sup στην μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας!!!

Και αφού ο ήλιος έδυσε…
O Μπάμπης Στόκας & η Βίκυ Καρατζόγλου μας χάρισαν μια μοναδική εμφάνιση με μια μακρά βόλτα σε όλη την μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού, αλλά και τραγούδια που λατρέψαμε και έτσι παρασυρθήκαμε με τις ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών!!!

Παρασκευή 25 Αυγούστου, μια βραδιά που μας επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις…
Το έναυσμα έδωσαν οι 15 50 ροκάροντας με τους lakers και εντυπωσιάζοντάς μας με την δυναμική τους εμφάνιση επί σκηνής!!! Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι αλλιώς, αφού οι 15 50 παρά το πέρασμα των χρόνων παραμένουν διαχρονικοί…

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης & the Mouzicians, μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις! Μια εκρηκτική σκηνική παρουσία γεμάτη χιούμορ, θεατρικότητα και μελωδία μας μετέφερε από το χθες στο σήμερα και μας απογείωσε με τις δυνατές του επιτυχίες, ενώ ο ουρανός έλαμψε με αμέτρητα πυροτεχνήματα!!

Η μουσική άλλαξε ύφος… ο μοναδικός BETOKO ανέβηκε στην σκηνή του Lake Party και τα decks πήραν φωτιά!!! Μαζί του ο Nick Katsigiannis συνόδευε το πρόγραμμα σε house ρυθμούς.

Το μουσικό ταξίδι για το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντάς μας τις πιο δυνατές συγκινήσεις και μια υπόσχεση…
Και αν αυτό το ταξίδι ήταν μοναδικό... το επόμενο θα είναι ανεπανάληπτο!!!!

Eυχαριστούμε πολύ, όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας για μια ακόμη φορά την εμπειρία του Lake Party. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς , τους χορηγούς επικοινωνίας,  αλλά και το team της διοργάνωσης που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και σ' αυτό το Lake Party!!!

Διαβάστηκε 3074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.