Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 17:24

ΑΣΕΠ: Από την Πέμπτη οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευκαιρία για μόνιμη εργασία ανοίγει στις 31 Αυγούστου μέσω ΑΣΕΠ με μόνιμες προσλήψεις που προκήρυξε για θέσεις εργασίας στην Τράπεζα της Ελλάδος ενώ οι θέσεις αφορούν και τις τρεις βαθμίδες εκπαίδευσης

Σύμφωνα με την προκήρυξη 11Κ/2017 του ΑΣΕΠ η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο asep.gr αρχίζει στις 31 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι αρμόδια για την εφαρμογή της νομισματικής πολιτικής του Ευρωσυστήματος στην Ελλάδα και τη διαφύλαξη της σταθερότητας του ελληνικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι ανωτέρω ειδικότητες έχουν κύριο αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται παρακάτω: ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών παραγωγικών μηχανών (εκτυπωτικές μηχανές χάρτου, μηχανές τύπωσης κερμάτων κ.λπ.) και εξοπλισμού υποστήριξης λειτουργίας του κτιρίου. ΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Επισκευή και συντήρηση ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων ισχύος και αυτοματισμών. ΤΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ: Συντήρηση νομισμάτων, έργων τέχνης, λοιπών συλλεκτικών αντικειμένων και διακοσμητικών κτιριακών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος. ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ: Μηχανική επεξεργασία τραπεζογραμματίων με επιτραπέζιες μηχανές και αυτόνομα μηχανικά συστήματα. Χειρισμός αυτόνομων μηχανικών συστημάτων συσκευασίας και καταστροφής τραπεζογραμματίων. Χειρισμός μηχανών επεξεργασίας κερμάτων οι οποίες είτε λειτουργούν αυτοτελώς, είτε συνοδεύονται από αυτόνομα συστήματα συσκευασίας. Χειρωνακτική καταμέτρηση και διαλογή τραπεζογραμματίων ή κερμάτων. ΔΕ ΠΙΕΣΤΩΝ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ ή ΔΕ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ: Χειρισμός εκτυπωτικών μηχανών και διεκπεραίωση των διαδικασιών εκτύπωσης σε χαρτί.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης σύμφωνα με την προκήρυξη που παρουσιάσαν πρώτα τα dikaiologitika news, κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση:
Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 11Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1788 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.