Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 16:41

Πλήθος κόσμου στην 1η “WHITE FRIDAY ” στη Λέσβο!!!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην 1η “WHITE FRIDAY ” που οργανώθηκε στην αγορά της Ερμού Μυτιλήνης με την συμμετοχή 20 καταστημάτων. Κλίμα γιορτής, μεγάλες προσφορές, ζωντανή μουσική, ούζο και μεζέδες.

Με πρωτοβουλία 20 καταστημάτων, στο κέντρο της Ερμού στη Μυτιλήνη, οι επιχειρηματίες προσέφεραν μεγάλες εκπτώσεις για τους καταναλωτές, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα της αρεσκείας τους και να αγοράσουν προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές. Άφθονο ούζο "Σμυρνιώ", μεζέδες και ζωντανή μουσική από τον δημοφιλή καλλιτέχνη Πάνο Γαληνό, τον γνωστό ρεμπέτη Σόλωνα Λέκκα και το συγκρότημα της Νάσιας Δαφιώτη ξεσήκωσαν τους παρευρισκόμενους που συνδύασαν την βραδινή βόλτα, τις αγορές και τη διασκέδαση με τον καλύτερο τρόπο!

Διαβάστηκε 2122 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.