Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  10:04 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 17:28

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-2

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το εκπληκτικό τέρμα του Ντάουντα έδωσε δεύτερο προβάδισμα στον Ατρόμητο μέσα στο Αγρίνιο, όμως ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρήκε απάντηση για το τελικό 2-2.

«Υποθήκη» για ωραία πράγματα κατά την διάρκεια της σεζόν έβαλαν σήμερα Παναιτωλικός και Ατρόμητος. Οι δύο ομάδες μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο Αγρίνιο έμειναν ισόπαλες 2-2 και έδειξαν πως μπορούν να παίξουν καλή μπάλα.

Ο Μάκης Χάβος ξεκίνησε με τους Κυριακίδη στο τέρμα, Μαρινάκη δεξί μπακ, Χαντάκια, Ροντρίγκες στα στόπερ, Ρότσα αριστερό μπακ, Μπεχαράνο στο «6», τους Λόπες, Ρόσα μπροστά του, Ντίας, Μάζουρεκ στα άκρα και τον Μαρκόβσκι στη κορυφή της επίθεσης, σε διάταξη 4-1-4-1.

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε σε  4-2-3-1 τον Μίρκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, τον Γιαννούλη αριστερό μπακ, τους Χατζηϊσαϊα, Καρασαλίδη στα στόπερ, τον Κιβρακίδη δεξί μπακ, τους  Μπουσουλάτζιτς, Μενσά στον άξονα, τον Ούμπιδες «οργανωτή», τους Ντιγκινί, Μανούσο στα άκρα και τον Ντάουντα στη κορυφή της επίθεσης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον Παναιτωλικό να έχει κατοχή μπάλας (59%) αλλά να μην μπορεί να μετατρέψει σε ουσία την εδαφική του υπεροχή. Οι διάδρομοι έξω από τα καρέ του Μίρκοβιτς ήταν «κλειστοί» και την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν με στημένες μπάλες ή αντεπιθέσεις. Και σε όλες τις περιπτώσεις... από αέρος. Με τον πρώτο τρόπο είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ντιγκινί, Ντάουντα, ενώ με τον δεύτερο ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 32'. Σε μία φάση όπου τα «καναρίνια» διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του σκόρερ στην αρχή της φάσης του γκολ.

Το δεύτερο μισό έγινε... ροντέο. Ο Παναιτωλικός έδειξε να «πατά» καλύτερα και είχε την κατοχή μπάλας. Ομως ο Ατρόμητος αμύνονταν σωστά και είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους. Τελικά τα «καναρίνια» έφτασαν στην ισοφάριση στο 67' με την κεφαλιά του Χαντάκια, αλλά αμέσως μετά (69') ο Ντάουντα με ένα πανέμορφο γκολ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Κάπου εκεί η αναμέτρηση... πήρε «φωτιά». Ο Ατρόμητος «γύρισε» το σύστημα σε 3-5-2 ώστε να διαφυλάξει τη νίκη και ο Παναιτωλικός έπαιξε με δύο φορ ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά το πέτυχε με τον Μοράρ και στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ολική ανατροπή. Ομως δεν την πέτυχε.

MVP: Ο Λόπες. Ο μέσος του Παναιτωλικού ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου στο δεύτερο μισό όπου ο Παναιτωλικός «πατούσε» πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Στο ύψος του: Ο Ντάουντα. Ο φορ του Ατρόμητου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, το οποίο από τώρα βάζει υποψηφιότητα για τα κορυφαία της σεζόν.

Αδύναμος κρίκος: Ο Μάζουρεκ. Ο Αργεντινός δεν βοήθησε όσο ξέρει και σωστά ήταν η πρώτη «κυανοκίτρινη» αλλαγή. Η αξία του είναι για πολλά παραπάνω.

Η γκάφα: Οπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Παναιτωλικός είχε «θέματα» στις στημένες μπάλες και γενικότερα στο ψηλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δέχθηκε τρεις φάσεις με κεφαλιά, εκ των οποίων η μία κατέληξε στα δίχτυα του.

Το στραγάλι: Στο πρώτο γκολ του Ατρόμητου ο Ντιγκινί δείχνει με τον αγκώνα να βρίσκει τον Ροντρίγκες (στην εξέλιξη της φάσης σέντραρε ο Ούμπιδες και σκόραρε ο πρώτος), όμως ο Κομίνης έκρινε ότι δεν ήταν αντικανονική η επαφή. Στο δεύτερο μισό υπάρχει μία «υποψία» για χέρι φιλοξενούμενου σε παράλληλη του Μοράρ.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Ηταν ένα πάρα πολύ ωραίο ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν κατοχή μπάλας, την έβαλαν κάτω, αλλά οι φιλοξενούμενοι την ουσία. Στο τέλος παραλίγο να το «πληρώσουν» καθώς... οπισθοχώρησαν, αλλά τελικά οι δύο ομάδες τα μοιράστηκαν όλα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Ρότσα, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μαρινάκης (87' Βασιλούδης), Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας (76' Μοράρ), Μάζουρεκ (55' Κλέσιο), Μαρκόβσκι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Γιαννούλης (75' Μενσά), Καρασαλίδης,  Χατζηϊσαϊας, Κιβρακίδης,  Μπουσουλάτζιτς (66' Βασιλακάκης), Μάντσον, Ούμπιδες, Ντιγκινί, Μανούσος, Ντάουντα.

gazzetta.gr

 
Διαβάστηκε 1361 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 21:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα