Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:49 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 01:10

Η Kakarelis team στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kick boxing με 5 αθλητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας ' Kakarelis team θα εκπροσωπήσει το νομό Αιτ / νιας. και την Ελλάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kick boxing της WAKO με 5 αθλητές. Οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πήραν το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την εθνική ομάδα. Προπονητής για μια ακόμη φορά στην εθνική ομάδα θα είναι και ο προπονητής τους Κακαρελης Νίκος.

Ο κορυφαίος σύλλογος πολεμικών τεχνών στον νομό Αιτ / νιας συμμετείχε και πέρσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick boxing της WAKO όπου κατάφερε να κερδίσει με 2 αθλητές ένα χάλκινο μετάλλιο στο ring με τον Μυζήθρα Δημήτρη και μια 5η θέση με τον Κουτρούμπα Γιώργο.

Έτσι και φέτος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στα Σκόπια 2-10 Σεπτεμβρίου το Αγρίνιο θα διεκδικήσει κι άλλα μετάλλια με τους Μεσυνδιάνου Ρέα, Μυζήθρα Δημήτρη, Καραδημα Παντελή, Φλωροσκουφη Παναγιώτη και Αλεξανδρόπουλο Θεόδωρο.

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα.

Να ευχαριστήσουμε την ΠΟΚ για την προσπάθεια που έκανε και πήρε την άδεια ώστε να μεταβεί η εθνική ομάδα στα Σκόπια.

Διαβάστηκε 2551 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 01:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.