Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 18:20

Μήνυμα του Δημάρχου Μεσολογγίου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, σε μήνυμα του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων σημειώνει:

«Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου στα παιδιά που φέτος θα περάσουν την πόρτα των ΑΕΙ και ΤΕΙ, επισφραγίζοντας έτσι μια επιτυχημένη προσπάθεια. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά τους, γεμάτος προκλήσεις, γνώση αλλά και εμπειρία.

Άξιοι συγχαρητηρίων, είναι επίσης οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι γονείς για την στήριξη και τη βοήθεια που πρόσφεραν σ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια.

Στα παιδιά που φέτος δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα’ θελα να πω πως η ζωή και η πορεία τους στο μέλλον, δεν σταματά από μια συγκυριακή ατυχία. Συνεχίζεται με δύναμη και  κυρίως θέληση έως ότου τα όνειρά τους  γίνουν πραγματικότητα- όποιο δρόμο κι αν επιλέξουν. Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε επιτυχία στον διαρκή αγώνα της ζωής».

Διαβάστηκε 1242 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.