Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:46 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 21:23

Τέσσερις αξέχαστες κλασικές ταινίες σε επανέκδοση στον Ελληνίς (Πεμ 24 - Κυρ 27/8/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄ την Πέμπτη 24 έως και την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 προβάλει τέσσερις αξέχαστες κλασικές ταινίες σε επανέκδοση.

Ώρα προβολής: 21:30

Τιµή εισιτηρίου: 3€

Τηλ. ταμείου: 2641044345

24/8: Η Λάμψη -The Shining
25/8: SOS, Πεντάγωνο καλεί Μόσχα
26/8: Στην Παγίδα του Νόμου – Down by law
27/8: Μια θέση στον ήλιο – Α place in the sun

24 | 8 | 2017
Η Λάµψη /The Shining
Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Κιούµπρικ
Σκηνοθεσία: Τζακ Νίκολσον, Σέλει Ντιβάλ, Ντάνι Λόιντ
Ο φύλακας ενός κλειστού, λόγω του χειµώνα, ξενοδοχείου, διχασµένος µεταξύτης πραγµατικότητας και των φαντασιώσεων του, οδηγείται στη σχιζοφρένεια και προσπαθεί να σκοτώσει την οικογένειά του.

25 | 8 | 2017
SOS, Πεντάγωνο καλεί Μόσχα
Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Κιούµπρικ Πρωταγωνιστούν: Πίτερ Σέλερς, Τζορτζ Σκοτ, Στέρλιν Χέιντεν, Σλιµ Πίκενς, Κίναν Γουίν, ΤζέιµςΕρλ Τζόουνς, Τρέισι Ριντ
Ένας παράφρονας Αµερικανός στρατηγός διατάζει τα βοµβαρδιστικά του να εξαπολύσουν πυρηνική επίθεση κατά της Σοβιετικής Ένωσης. Κι ενώ το Πεντάγωνοκαλεί Μόσχα, για να αντιµετωπίσει από κοινού την ιδιόρρυθµη κατάσταση, πλη-ροφορείται την ύπαρξη ενός µηχανισµού ρωσικών αντιποίνων που ούτε οι Σοβιε-τικοί είναι σε θέση να ελέγξουν.

26 | 8 | 2017
Στην Παγίδα του Νόµου / Down by law
Σκηνοθεσία Τζιµ Τζάρµους
Πρωταγωνιστούν: Ρόµπερτο Μπενίνι, Τζον Λούρι, Τοµ Γουέιτς, Νικολέτα Μπράσκι
Ένας αποτυχηµένος ντισκ-τζόκεϊ, ένας µαστροπός κι ένας Ιταλός που µιλά σπασµένα αγγλικά µοιράζονται το ίδιο κελί σε φυλακή της Νέας Ορλεάνης. Ύστερα από κάποιες προστριβές γίνονται φίλοι, δραπετεύουν και ακολουθεί ο καθένας το δικό του δρόµο. Η πιο καλτ ταινία του Τζάρµους σε επανέκδοση. Με τον τότε άγνωστοα κόµα Ροµπέρτο Μπενίνι να κλέβει την παράσταση.

27 | 8 | 2017
Μια θεση στον ήλιο / A place in the sun
Σκηνοθεσία Τζορτζ Στίβενς
Πρωταγωνιστούν: Λιζ Τέιλορ,Μοντγκόµερι Κλιφτ
Ενας φτωχός και φιλόδοξος νέος που έχει δεσμό με μια εργάτρια, γνωρίζεται με μια πλούσια και όμορφη κοπέλλα, την ερωτεύεται και προσπαθεί ν” απαλλαγεί από την προηγούμενη σχέση του. Μια κλασική αμερικάνικη επιτυχία, όπου για πρώτη φορά ξεχώρισε η Λιζ Τέιλορ.

Διαβάστηκε 2618 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 21:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.