Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  5:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 21:21

Μεσολόγγι: Tα μικρά παιδιά έδωσαν ζωή στο Πάρκο Δασάκι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το απόγευμα της Δευτέρας οι Saltsinistas βρεθήκαν για μια ακόμη φορά στο πάρκο Δασάκι και έδωσαν ζωή, παίζοντας με τα μικρά παιδιά το πρώτο παιχνίδι πλοήγησης!

Μέσα από το παιχνίδι οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Δασάκι και ν’αναγνωρίσουν καλύτερα τις ομορφιές του πάρκου άλλα και τις αδυναμίες του.

Χωρισμένοι σε ομάδες, περιηγήθηκαν στο χώρο και έλυσαν γρίφους ώστε να διεκπερεώσουν τις αποστολές που τους είχαν ανατεθεί και πράγματι τα κατάφεραν περίφημα!

Από τα 4 σημεία που είχε χωριστεί νοητά το Δασάκι τα μικρά παιδιά γνώρισαν το θέατρο, έμαθαν για την ανακύκλωση, άκουσαν για τα ψάρια και πρότειναν τρόπους για την βελτίωση του πάρκου.

Στο τέλος προσφέρθηκε κέικ, πορτοκαλάδα και βανίλια υποβρύχιο, ενώ και η έκπληξη του παιχνιδιού, η λεγόμενη πινιάτα σε μορφή μέδουσας, άκρως επίκαιρη, μας έδειξε την καλή της πλευρά και μας χάρισε καραμέλες, ζαχαρωτά και άλλες λιχουδιές!

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1304 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.