Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:19 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 21:18

ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πήρε πίσω τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα του προγράμματος προσλήψεων κοινωφελούς εργασίας η διοίκηση του ΟΑΕΔ, λόγω σημαντικών λαθών που διαπιστώθηκαν στη μοριοδότηση.

Διαβάστε περισσότερα: ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους – Dikaiologitika NewsΣυγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news, ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ότι δεν ισχύουν πλέον οι πίνακες της μοριοδότησης των αιτούντων ανέργων λόγω λάθους που έγινε στην βάση δεδομένων και οφείλεται σε ανάδοχο εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα .

Να υπενθυμίσουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν χθες, αφορούν το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 17 δήμους της χώρας.AdTech Ad

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του dikaiologitika, το πρόβλημα εντοπίστηκε μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκαναν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στον οποίο και εντόπισαν λάθη σε συγκεκριμένη μοριοδότηση κριτηρίου που ορίζει η προκήρυξη, χωρίς όμως να έχει γίνε γνωστό.
Στόχος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ είναι να αναρτηθούν κε νέου τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας την Παρασκευή και τελικά αν καταστεί εφικτό να ξεκινήσουν οι ενστάσεις από την Δευτέρα.

Έτσι όλοι οι αιτούντες άνεργοι στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να θεωρούν τα μόρια τους άκυρα και την Παρασκευή – εκτός απρόοπτου – να δουν εκ νέου τη μοριοδότησή τους στους νέους πίνακες.

Αγγελόπουλος Βασίλης-dikaiologitika.gr

Διαβάστηκε 1848 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία