Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:58 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 16:55

Ο Μύγας τρεις εβδομάδες εκτός στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Μύγας υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τρεις εβδομάδες. Πλήγμα στον Παναιτωλικό με τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα, που τραυματίστηκε με την ΑΕΚ.

Aμφίβολος ήταν για τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Μύγας πριν από την πρεμιέρα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Στην τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (20/8), ωστόσο, ο 23χρονος δεξιός μπακ προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις, μπήκε στην αποστολή και μάλιστα ξεκίνησε ως βασικός.

Ύστερα από 16 λεπτά, όμως, ένιωσε ενοχλήσεις και έγινε αλλαγή (τον αντικατέστησε ο Χαντάκιας). Ο Μύγας υποβλήθηκε σε μαγνητική, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που είχε υποστεί από την ολιγόλεπτη συμμετοχοή του στην 1η αγωνιστική της Super League.

Διαγνώστηκε εντέλει ότι υπέστη θλάση και ως εκ τούτου για τις επόμενες τρεις εβδομάδες δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Μάκη Χάβο.

sport24.gr

Διαβάστηκε 1111 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.