Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:03 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 17:44

«Ποια Ελένη;» από τη Θεατρική Ομάδα «Πρόβα» στο Μεσολόγγι (Παρ 25 & Δευ 28/8/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μουσική παράσταση «Ποια Ελένη;» των Ρέππα – Παπαθανασίου θα ανέβει από την ΟΜάΔΑ ΘΕάΤΡΟΥ «ΠΡόΒΑ» του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Μεσολογγίου, την Παρασκευή 25/8 και Δευτέρα 28/8 στις 21:00 στο Αμφιθέατρο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Κρατήσεις θέσεων από 21/8, 7-9μ.μ. στον χώρο των παραστάσεων.

Σημείωμα Σκηνοθέτη:

«Δέκα χρόνια δράσης και δημιουργίας κλείνει η Ομάδα μας το φετινό καλοκαίρι. Επιλέξαμε λοιπόν, αυτό το πολυπρόσωπο έργο για να συμμετέχουμε σχεδόν όλοι, για να έχουμε την ευκαιρία να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε, αλλά κυρίως για να διασκεδάσουμε και να προβληματίσουμε τους θεατές. Ζούμε σε μια εποχή καταστροφής, κρίσης και πολέμου σε όλες του τις μορφές… Ας δώσουμε λοιπόν το αντιπολεμικό μας μήνυμα με αυτήν την κωμωδία όπου ο μυθικός μέγας πόλεμος των παιδικών μας χρόνων τελικά δε γίνεται ποτέ…»

Διαβάστηκε 1823 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 17:52
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.