Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 22:14

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0. Δηλώσεις Προπονητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χάβος: «Πέναλτι που δεν υπήρχε»

Χάβος: «Πέναλτι που δεν υπήρχε»

Ο Μάκης Χάβος έκανε λόγο για εικόνες που δεν θέλουμε να συμβαδίζουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο και στάθηκε στις αποφάσεις του διαιτητή.

Ο Παναιτωλικός έχασε 2-0 από την ΑΕΚ και ο Μάκης Χάβος δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να έχουμε δεχτεί ούτε μια καθαρή ευκαιρία βρεθήκαμε να χάνουμε από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Από πλευράς μας είχαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία του παιχνιδιού. Και το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε, ήταν μετά την παρότρυνση του κόσμου, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του. Αυτές δεν είναι εικόνες που θέλουμε να συμβαδίζουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις εκτός έδρας με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ δεν μπορείς να κάνεις πέντε κλασσικές ευκαιρίες».

Χάβος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας»

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Παναιτωλικού κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε να ρίχνει τους τόνους για τη διαιτησία. 

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού στη συνέντευξη Τύπου.

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια μας και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ηρθαμε εδώ για να νικήσουμε. Μέχρι το πέναλτι αλλά και μετά η ΑΕΚ δεν είχε καμία ευκαιρία, πιέζαμε ψηλά, δεν τους αφήσαμε να αναπτυχθούν σωστά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Αν υπήρχε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα έπρεπε να σκοράρουμε και όλα άλλαζαν. Οταν δεν σκοράρεις, όμως, είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κομβική η αποβολή του Πάουλο. Με 10 ήταν και η ΑΕΚ βέβαια αλλά για αυτούς βγήκε ο φορ ενώ για εμάς ο χαφ. Ηρθε και το δεύτερο γκολ και εκεί το ματς τελείωσε, η ΑΕΚ διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς. 

Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μεστή εμφάνιση, δεν επιτρέψαμε στην ΑΕΚ να κάνει ευκαιρίες. Για να είμαστε ειλικρινείς έπαιξε ρόλο και η αποβολή του Αλμέιδα αλλά και πριν την αποβολή η ομάδα πατούσε καλά. 

Θα πρέπει να ξαναδώ τις φάσεις. Δεν θέλω να ρίξω όλη την ευθύνη στη διαιτησία, λένε ότι δεν ήταν πέναλτι, μετά το ματς είσαι και εν βρασμώ λίγο... Στο δεύτερο γκολ δεν ξέρω, ίσως να ίσχυσε το replay. Μου είπαν ότι δεν ήταν πέναλτι. Πρέπει όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο να βοηθήσουμε για να δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη, δεν ήταν νορμάλ ματς»

Χιμένεθ: «Σημαντική νίκη, δεν ήταν νορμάλ ματς»

Η ΑΕΚ μπήκε με νίκη στο πρωτάθλημα με το 2-0 επί του Παναιτωλικού και ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε κυρίως στο αποτέλεσμα. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου.

Για το πιο θετικό και το πιο αρνητικό που κρατάει από την πρεμιέρα: «Αυτό που ήθελα ήταν να πάρουμε τη νίκη. Υπήρξαν όλα τα συστατικά για ένα... όχι νορμάλ ματς. Πολλοί τραυματισμοί, χωρίς κόσμο, ματς την Πέμπτη και αποβολή πολύ νωρίς. Γι' αυτό ήταν σημαντική αυτή η νίκη, γιατί ήταν περίπλοκο να παίξουμε αυτό το ματς».

Για το αν υπήρξαν τραυματισμοί επειδή ήταν ένα σκληρό ματς: «Υπήρξαν χτυπήματα αλλά νομίζω ότι υπήρξε και πολύ θέατρο».

Για το αν ένιωσε τυχερός στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παναιτωλικός απείλησε: «Νομίζω ότι είχαμε πάρα πολύ τύχη... Σκοράραμε, μείναμε με παίκτη λιγότερο, ο Παναιτωλικός έκανε δύο ευκαιρίες, άρα είμαι ικανοποιημένος».

Για την εμφάνιση του Ανέστη και πώς είδε τον Παναιτωλικό: «Ο αντίπαλος δούλεψε σκληρά και δυνατά, δεν ήταν πολύ εύκολο σήμερα. Ηταν εύκολο για τον αντίπαλο επειδή δεν υπήρχε κόσμος, είχαμε έξι τραυματισμούς, ήμασταν με παίκτη λιγότερο για ένα σημαντικό διάστημα. Ο Ανέστης σταμάτησε μια ξεκάθαρη φάση, μια ευκαιρία είχε ο Παναιτωλικός. Μετά δεν είδα κάποιον κίνδυνο. Φυσικά έπαιξαν δυνατά, με ένταση και ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος».AdTech Ad

Για τον Αλμέιδα, ο οποίος σκόραρε και μετά αποβλήθηκε: «Θέλω να δω τη φάση της αποβολής. Νομίζω ότι ο αντίπαλος έχει πιαστεί, έχει κρεμαστεί από τον Αλμέιδα. Θέλει να τον απωθήσει αλλά δεν του ρίχνει αγκωνιά. Είναι πολύ διαφορετική η μία χειρονομία από την άλλη. Αυτό όμως δεν το είδε ο διαιτητής, ούτε ο βοηθός, ούτε ο 4ος... Αν είναι αυτό αποβολή, ΟΚ. Ο Ούγκο μας δυσκόλεψε αλλά δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε αυτό γιατί είναι ένα ατύχημα, μπορεί να συμβεί».

Για το πόσο σημαντικές ήταν οι απουσίες στον άξονα: «Γενικά, αν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μια ομάδα που τα παλεύει όλα, θα πρέπει να είμαστε δυνατό ρόστερ, όχι δυνατή ομάδα. Οποιος παίξει, θα πρέπει να κάνει το ίδιο, να υπερασπιζόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος για αυτό που έκαναν οι παίκτες μου γιατί δεν ήταν νορμάλ το σημερινό ματς και τα πράγματα γίνονταν περίεργα έτσι όπως πήγαινε».

http://www.gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 2077 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 22:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.