Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:32 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 22:03

Δεν πειράζει ρε μάγκες (ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-0)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Παναιτωλικός ήταν σπουδαίος αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι απο τον σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος.Αστοχία ,  ενα λάθος του διαιτητή και κυρίως δυο τραγικές ενέργειες του Μάρκους Παούλο καταδίκασαν την ομάδα.
 
Ο Παναιτωλικός ηταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο,  άξιζε να κερδίζει αλλα τελικά έχανε σε ενα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε φάση.  Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν είδε καθαρή κόκκινη στον Λιβάγια που θα άφηνε την ΑΕΚ νε εννιά αλλα απέβαλε σωστά λίγα λεπτά αργότερα τον "χαζό " Μάρκους Πάουλο.
Τα γκολ για την ΑΕΚ τα πέτυχαν οι Αλμέιδα με πέναλτι και ο Γιόχανσον
Οι παίκτες του Χαβου αν διατηρήσουν την σημερινή τους απόδοση αλλα και το θάρρος τους, μπορούν φέτος να πετύχουν μεγάλα πράγματα.
 
ΑΕΚ- Παναιτωλικός 2-0

Τα καναρίνια μπήκαν εξαιρετικά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Με καλη κυκλοφορία αλλα και πρέσιγνκ έδειχναν στον αγωνιστικό χώρο οτι ήταν η καλύτερη η ομάδα. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε με ενα καλο σουτ του Μύγα. Από την άλλη η ΑΕΚ δεν δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα αλλά σε μια ανύποπτη φάση ο Μάρκους Πάουλο έκανε ενα τραγικό πέναλτι και έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να προηγηθεί.  Μετά το γκολ τα καναρίνια ανέβασαν ακόμη περισσότερο στροφές και προσπαθούσαν να βρουν το γκολ. Στο 26' χάθηκε τεράστια διπλή ευκαιρία  να ισοφαρίσει το ματς ο Παναιτωλικός. Λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε σωστά ο Αλμέιδα. Οι κυανόκίτρινοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλα δεν κατάφεραν να βγάλουν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και ετσι τελείωσε το πρώτο μέρος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής δεν είδε καθαρή κόκκινη κάρτα στον Λιβάγια και λίγα λεπτά αργότερα απέβαλε σωστά τον Μάρκους Πάουλο. Το παιχνίδι μετά απ αυτό ισορροπησε και η ΑΕΚ έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Απο την άλλη τα καναρίνια δεν μπορούσαν να φτιάξουν μεγάλες ευκαιρίες με αποτέλεσμα στο 74' λεπτό να το πληρώσουν και να δεχθούν και δεύτερο γκολ απο τον  Γιόχανσον. Εκει ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος.
Οι καλύτερες φάσεις :
1' Έναρξη στο παιχνίδι
11' Μακρινό σουτ του Μύγα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
13' Πέναλτι κερδίζει η ΑΕΚ
14' 1-0 Γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλμέιδα.
22' Ωραία ενέργεια απο τον Ντίαζ που βγάζει την σέντρα αλλα η κεφαλιά του Μοράρ πέρασε ελάχιστα άουτ
26' Τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο  Κλέσιο βρήκε τον Μοράρ που απο πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νίκησε τον Ανέστη με τον Μπεχαράνο στην συνέχεια της φάσης να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
28' Η ΑΕΚ μένει με δέκα παίκτες αφού ο Αλμέιδα χτύπησε τον Χαντάκια και αποβλήθηκε!
30' Εξαιρετικό σουτ του Ρόσα με τον Ανέστη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ
45' Μακρινό σουτ του Μπεχαράνο μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ανέστης
45' Τέλος Α μέρους


46' Έναρξη β μέρους

47' Κόκκινη κάρτα στον Μάρκους Πάουλο.
54' Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Μάνταλο να αστοχεί απο κοντά.
63' Καλο σουτ του Μάνταλου εξω απο την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ
74' 2-0 Γκολ για την ΑΕΚ με τον Γιόχανσον να σκοράρει απο κοντά
90+3 Τέλος στο παιχνίδι
 
panaitolikos1926.gr
 
Διαβάστηκε 1766 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.