Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:44 πμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 16:21

2ο Asgaror Records Festival στο Παπαστράτειο Γυμνάσιο το Σάββατο 26/8

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2ο Asgaror Records Festival είναι γεγονός. Η ομάδα της Asgaror Records έχοντας διοργανώσει πολλά φεστιβάλ, συναυλίες (Anti-Inhumanity Festival, Pure Rock, Asgaror Records Festival Vol.I) και κοινωνικές δράσεις βοήθειας και αλληλεγγύης, γιορτάζει τα έξι χρόνια λειτουργίας της στον χώρο του Παπαστρατείου Γυμνασίου με ένα ολοήμερο φεστιβάλ.

Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν πολλές δραστηριότητες όπως τουρνουά μπάσκετ 3on3, τουρνουά titchu, Graffiti Jam, skate – inlines performance και ζωντανή μουσική. Οι μπάντες, διαφόρων ειδών μουσικής, που θα διασκεδάσουν τον κόσμο είναι οι Μεθυσμένες Μελωδίες (Αγρίνιο), Chicken Nuggets (Αγρίνιο), Requiem (Αγρίνιο), Μπλέδερ (Αγρίνιο) και οι Folk N Roll από τα Γιάννενα. Μουσική, χορός, μπύρες και κρεατοφαγία θα κατακλύσουν το χώρο το Σάββατο 26 Αυγούστου.

Τιμή εισόδου: 3€.

Τιμή προπώλησης: 1,5€

Πάγκοι προπώλησης θα υπάρχουν από τη Δευτέρα 21/8 έως και την Τετάρτη 23/8 από τις 18:00 έως τις 21:00 στον πεζόδρομο της Παπαστράτου και απέναντι από το Δημαρχείο.

Σας περιμένουμε όλους για μια αξέχαστη μέρα!

Asgaror Records.

Διαβάστηκε 1845 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.