Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:09 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017 12:29

Στο Μεσολόγγι 2008 η Κατερίνα Βέρρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Μεσολόγγι 2008 έκανε το μεταγραφικό «μπαμ» με την ολοκλήρωση μεταγραφής της Κατερίνας Βέρρα απο τον Αρη Κορίνθου.

Η Πατρινή παίκτρια ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της διαδρομή απο την Γαλήνη Πατρών, στην συνέχεια αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, τη Δόξα Πηγαδακιών, ενώ πριν ενταχθεί στο δυναμικό του Μεσολόγγι 2008, φόρεσε την φανέλα του Αρη Κορίνθου.

Η Κατερίνα Βέρρα είναι Μεσοεπιθετικός, με καλή τεχνική κατάρτιση και ντρίπλα, ενώ στο περασμένο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ήταν από τις παίκτριες που ξεχώρισαν στον 3ο Όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μεσολόγγι 2008:

«Στο δυναμικό της ομάδας μας ανήκει πλέον η Κατερίνα Βέρρα.

Η οικογένεια του Μεσολόγγι 2008 την καλωσορίζει και της εύχεται να έχει μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και υγεία .Η 23χρονη παίκτρια έχει αγωνιστεί στην Γαλήνη Πατρών,Δόξα Πηγαδακίων και Αρη Κορίνθου.

Κατερίνα καλώς όρισες!!»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Αρη Κορίνθου κ. Αθω Γκίλλα και όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής της αθλήτριας Κατερίνας Βέρρα στην ομάδα μας..

Ελπίζουμε η συνεργασία των δύο Συλλόγων να συνεχιστεί και στο μέλλον!

Πηγή: mesologgisport.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1036 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.