Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  5:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 21:48

Παναιτωλικός: Ο πληρέστερος ever

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ομάδα του Αγρινίου μπαίνει στη σεζόν έχοντας πάλι ως στόχο την άνετη παραμονή αλλά ταυτόχρονα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της ότι μπορεί να διεκδικήσει και μια θέση στην πεντάδα.

Σε «μόνιμη» δύναμη της ελληνικής Σούπερ Λιγκ έχει πλέον μετατραπεί ο Παναιτωλικός, που όχι μόνο καθιερώθηκε στα σαλόνια αλλά ποτέ αυτό το διάστημα δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό. Ηρθε μήπως η ώρα για το άλμα; Στα «χαρτιά» ο πρώτος στόχος και πάλι είναι μία άνετη «σωτηρία» και το να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο, κάτι απολύτως λογικό. Αλλά κοιτάζοντας το ρόστερ παρατηρεί κάποιος πως είναι ο πληρέστερος ever που έχει παρουσιαστεί στα «σαλόνια», καθώς διαθέτει πολλές λύσεις σε κάθε θέση, ενώ εκκρεμεί από ότι φαίνεται και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ετσι με μεγάλο «βάθος» στον πάγκο και την εμπειρία των προηγούμενων ετών γύρω από τη μεγάλη κατηγορία να ξεχειλίζει, δεν αποκλείεται φέτος να είναι η χρονιά του.

LIKE ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Αν παίξει καλό ποδόσφαιρο και διεκδικήσει την είσοδό του στην πεντάδα. Οπως συνέβη και πριν από 2 χρονιές. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρει να μπει σε αυτή, η σεζόν έτσι θα είναι πετυχημένη. Κυρίως όμως θέλει να βάλει τη μπάλα κάτω και να γεμίσει το γήπεδο.

SAD ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ: Αν μείνει από νωρίς στη μέση της βαθμολογίας και από Φλεβάρη μήνα βρεθεί ουσιαστικά εκτός στόχων. Δεν συζητάμε σε περίπτωση που κινδυνέψει με υποβιβασμό, εκεί πάμε σε άλλο κεφάλαιο. Αλλά το ενδεχόμενο να έχει μία «αδιάφορη» χρονιά, είναι απευκταίο στο Αγρίνιο.

STAR: Πολύ δύσκολη ερώτηση. Βάσει περσινής απόδοσης και επειδή με την φανέλα του Παναιτωλικού χρίστηκε διεθνής, τότε πάμε στον Κυριακίδη. Ελέω βιογραφικού οι Μπράβο και Μοράρ επίσης διεκδικούν τη θέση, όπως βέβαια και παίκτες όπως οι Μάρκος Πάουλο, Λόπες. Ωστόσο η εικόνα των φιλικών χρίζει τον Ντίας.

IN: Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Τσέναμο (Λαμία), Ντίας (Σαραγόσα), Μασουρέκ (Παλεστίνο), Σελεμανί (Σάντα Μπάρμπαρα), Μπεχαράνο ( επέστρεψε από δανεισμό στην Σπόρτ Μπόις), Μοράρ (Βιτορούλ).

OUT: Μάκος , Μουνιός, Κούσας, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Κουτρουμάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρέι, Καβουσάκης, Κολοβούρης

ADMIN: Ο Μάκης Χάβος έχει συνδυάσει το όνομά του με τον Παναιτωλικό. Επέστρεψε πέρσι τον Γενάρη στο Αγρίνιο και στην δεύτερη «κυανοκίτρινη» θητεία του θέλει να πετύχει αυτό που για διάφορους λόγους δεν συνέβη στο φινάλε της περασμένης φοράς που ήταν στην ομάδα. Την έξοδό της στην Ευρώπη. Δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, ένας άλλος Χάβος και επειδή γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο, η ενσωμάτωσή του ήταν πανεύκολη. Με 187 ματς στη μεγάλη κατηγορία και περισσότερα από 200 σε επαγγελματικό επίπεδο, ο 47χρονος τεχνικός θα κοουτσάρει τα «καναρίνια» για 5η διαφορετική σεζόν.

CHECK IN: Ολα δείχνουν πως το γήπεδο θα θυμίζει και πάλι το «κλουβί» των παλαιότερων εποχών. Η τοποθέτηση του σκέπαστρου το έκανε κουκλί, ενώ παράλληλα οι οργανωμένοι ανέφεραν πως επιστρέφουν σε αυτό. Την ίδια στιγμή η κίνηση των διαρκείας είναι καλύτερη από ότι τα περασμένα χρόνια όταν και έφταναν τις 1.600 κάρτες plus και το Αγρίνιο θα είναι μία «δύσκολη» έδρα για τον οποιοδήποτε.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟ: Η έξοδος στην Ευρώπη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στον Παναιτωλικό. Πώς μπορεί να κριθεί πετυχημένη η σεζόν; Αν έστω «φλερτάρουν» με αυτή. Ζήτημα υποβιβασμού δεν τίθεται καθώς έχει καλή ομάδα και εκτός απροόπτου, ακόμη και αν η χρονιά δεν «τσουλήσει» όπως περιμένουν όλοι στο Αγρίνιο, θα βρεθεί σε μονοψήφια θέση στην κατάταξη.

πηγή : gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1437 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.