Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 17:32

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα (17/8) στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου η πρώτη προπόνηση του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς που θα τον βρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Το παρών στη χθεσινή «πρώτη» έδωσαν όλοι οι παίχτες εκτός από τους Μάκη Αδαμόπουλο και Παναγιώτη Σερμετζέλη (θα ενσωματωθούν κανονικά από σήμερα), το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Πριν την έναρξη της προπόνησης στους παίχτες μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Βασιλική Μπελέκου, η οποία αφού ευχήθηκε στους παίχτες και στο τεχνικό επιτελείο να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά μακριά από τραυματισμούς, ζήτησε από όλους να δείξουν μια αξιοπρεπή εικόνα ομάδας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε το τεχνικό επιτελείο το οποίο φέτος θα αποτελείται από τους: Γιάννη Δημητριάδη – Προπονητής, Γιώργο Τέγα – Γενικός Αρχηγός, Γιάννη Τσώλο – Χειρούργος Ορθοπεδικός, Νίκος Παγούνης – Γυμναστής, Καλογεράκης Βασίλης – Φυσικοθεραπευτής.

Η επίσημη «πρώτη» ολοκληρώθηκε με τις απαραίτητες μετρήσεις των παιχτών από τον Γυμναστή της ομάδας και χαλαρό τρέξιμο εντός του κλειστού προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές. Από σήμερα ξεκινούν διπλές καθημερινές προπονήσεις τόσο στο στίβο του ΔΑΚ Μεσολογγίου όσο και στο κλειστό.

πρωτη_4

πρωτη_3

πρωτη_2

πρωτη_1

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1222 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.