Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 17:21

Νέα εποχή στην ΕΠΟ με Πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πανηγυρική ανάδειξη του Ευάγγελου Γραμμένου στην προεδρία της ΕΠΟ, έπειτα από τις εκλογές που έλαβαν χώρα το πρωί της Παρασκευής! Το gazzetta.gr ήταν παρών και μετέφερε όλο το ρεπορτάζ από τα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Από τη στιγμή της έγκρισης του καταστατικού άρχισε να γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα που θα είχαν οι εκλογές της Ομοσμονδίας, αφού το 49-19 υπέρ της έγκρισης δεν άφηνε περιθώρια στον Γιώργο Καλαντζή ώστε να ελπίζει σε ανατροπή της κατάστασης.

Ο Ευάγγελος Γραμμένος, αφού λίγο νωρίτερα είχε απορριφθεί η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου για αναβολή στις εκλογές, πήρε πανηγυρική νίκη με 48 θετικές ψήφους, έναντι 21 ψήφων του αντιπάλου του, ενώ 2 ψηφοδέλτια ήταν λευκά.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν δίχως το παραμικρό παρατράγουδο, ο νέος πρόεδρος τυγχάνει κοινής αποδοχής, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλαντζής είχε αποχωρήσει αρκετή ώρα πριν από το αποτέλεσμα, έχοντας καταλάβει πως δεν επρόκειτο ν’ αλλάξει κάτι και θα ήταν ο ηττημένος της υπόθεσης…

Ο απεσταλμένος των UEFA – FIFA, Μπιόρν Βασάλο, όταν πήρε το λόγο πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ανέφερε: «Τους τελευταίους μήνες είχαμε πολυ καλη συνεργασία. Η όλη κατάσταση είναι κουραστική αλλά στο τέλος η δύναμη του ποδοσφαίρου τα νικάει όλα. Λογικά στις εκλογές προκύπτει διάσπαση των δυνάμεων, αλλά δημοκρατία έχουμε και στο τέλος όλοι πρέπει να βγούμε ενωμένοι».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1119 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.