Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 21:29

Ευχές της ΑΛΦΑ για καλή πορεία του ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανακοίνωσή της η ΑΛΦΑ 93 εκφράζει τη στήριξή της και τη συμπαράστασή της στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε ο ΑΟ Αγρινίου από το απόγευμα της Πέμπτης (17/8). Οι Αγρινιώτες συμπαραστέκονται στον ΑΟΑ και του εύχονται καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς, ενώ τονίζουν, μεταξύ άλλων, ότι ο «ΑΟΑ εκφράζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ της πόλης μας».

Η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Με αφορμή την έναρξη προετοιμασίας του ΑΟ Αγρινίου, το Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες της ΑΛΦΑ 93 εύχονται στον ΑΟ Αγρινίου καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Ο ΑΟΑ εκφράζει με επιτυχία τα τελευταία χρόνια το μπάσκετ της πόλης μας στις Εθνικές κατηγορίες και η ΑΛΦΑ 93, σύσσωμη, εύχεται να συνεχίσει την πορεία του σε αυτά τα πρότυπα και, φυσικά, να πετύχει όλους τους στόχους του».

Διαβάστηκε 1104 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.