Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017 21:27

Στις 15 Οκτωβρίου ο 2ος Ημιμαραθώνιος Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου [video]

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, ο Σύλλογος Δρομέων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνουν την συνδιοργάνωση του 2ου Ημιμαραθωνίου της Λιμνοθάλασσας.

Μετά την άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Ημιμαραθωνίου, ο οποίος απέσπασε ευμενή σχόλια ιδίως από τους αθλητές, τόσο για την οργάνωση, όσο και για το περιβάλλον στο οποίο αυτοί έτρεξαν, αποφασίστηκε να διοργανωθεί ο 2ος Ημιμαραθώνιος, με σκοπό ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει πλέον θεσμός για το δρομικό κίνημα. Ο 2ος Ημιμαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, δηλαδή ένα μήνα πριν από τον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017, ώστε να αποτελέσει την ιδανικότερη προετοιμασία και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το γραφικό λιμάνι της πόλης. Θα υπάρχουν επίσης και διαδρομές 5 χιλιομέτρων, δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων για τους μικρούς μας φίλους. Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα είναι και πάλι στο λιμάνι όπου δρομείς, συνοδοί, εθελοντές και απλός κόσμος θα απολαύσουν όμορφες στιγμές. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την αρτιότερη διοργάνωση του αγώνα και για το λόγο αυτό δημοσιεύουμε το trailer του αγώνα, το οποίο είναι προϊόν αποκλειστικά εθελοντικής και ερασιτεχνικής εργασίας των μελών του Συλλόγου.

Στο trailer έγινε προσπάθεια να αποτυπωθεί ιδιαίτερα η μοναδική φυσική ομορφιά της διαδρομής, στην οποία θα διεξαχθούν οι αγώνες. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει από την οργανωτική επιτροπή του αγώνα η λεπτομερής προκήρυξη.

Σύλλογος Δρομέων Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου

agrinioculture.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1968 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.