Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:31 πμ
 
wm small
Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017 08:44

ANDREAS KACHRIMANIS& THE MUSIC TRAVELERS No words LIVE . Σήμερα Κυριακή 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο λιμάνι της Παλαίρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν όλα εκείνα που φιλόπονα έχει καταγράψει η ακάματη ψυχή που αδιάλειπτα επιθυμεί να εκφραστεί, ψάχνοντας την θέση που της αξίζει μέσα στον κόσμο.

Ίσως ο τρόπος είναι η μουσική.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 21.00 στο λιμάνι της Παλαίρου ένα διαφορετικό είδος   μουσικής θα ακουστεί. Πραγματικά η μουσική του κόσμου (THE MUSIC TRAVELERS No words ) θα συναρπάσει τους πάντες και θα προσφέρει ένα διαφορετικό μουσικό ήχο στην Πάλαιρο  

Μέσα από τις πολύπλευρες συνθέσεις και τις εκφραστικές κιθάρες του Ανδρέα Καχριμάνη, τις γοητευτικές μελωδίες από το τσέλο του Σταύρου Παργινού και τα σαγηνευτικά κρουστά του Νίκου Νταρίλα, σε ένα μοναδικό ταξίδι

ξεκινώντας από τη Μεσόγειο, παντρεύοντας παραδόσεις και ήχους, η μουσική βρίσκει ξανά τον τρόπο να μιλήσει και να «πει» όσα δεν λέγονται με λόγια.

Σας περιμένουμε στις 21.00 μμ Κυριακή 13 Αυγούστου στο λιμάνι της Παλαίρου να περιπλανηθείτε με τις μουσικές του κόσμου.

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Διαβάστηκε 1688 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.