Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:11 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 16:33

Οι νέοι πίνακες διαιτητών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε το πρωί τους πίνακες διαιτησίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, απ’ τους οποίους λείπουν οι… χιλιοτραγουδισμένοι, Μήτσιος, Παππάς, Σπάθας, Βοσκάκης, Γιάχος, Δελφάκης, Λαμπρόπουλος, Δημητρόπουλος κ.α. που τους απολαύσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Στον πίνακα διαιτητών 1ης κατηγορίας ανάμεσα στους 24 που επέλεξε η ΚΕΔ (για δύο εκκρεμούν αγωνιστικά τεστ) βρίσκεται ο Ναυπάκτιος Δημήτρης Στυλιαράς. Στον αντίστοιχο τον βοηθών είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς, ο οποίος παράλληλα διατηρήθηκε για τρίτη σεζόν στον πίνακα των διεθνών διαιτητών. Βοηθός 1ης κατηγορίας έγινε ο Θανάσης Κολοσιώνης, ενώ απ’ τον πίνακα «εξαφανίστηκε» ο Κασσαβέτη, ο οποίος ήταν πέρσι στη μεγάλη κατηγορίας ως μέλος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, που στην περιοχή μας δεν τον είδαμε ποτέ.

Στον πίνακα των παρατηρητών της μεγάλης κατηγορίας μπήκαν φέτος δύο Αγρινιώτες, ο Βασίλης Τεροβίτσας και ο Γιώργος Τάπραντζης, αλλά όχι ο Γρηγόρης Πάνου, που ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ πέρσι.

http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1160 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.