Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:30 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 16:21

Διορισμός μόνιμου ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Ευηνοχωρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον διορισμό μόνιμου ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Ευηνοχωρίου ανακοίνωσε η Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, με το ΦΕΚ 661/7-7-2017 (τ.Γ΄) διορίστηκε στην θέση Επιμελητή Β΄ Γενικής Ιατρικής στο ΠΕΔΥ – Π.Ι. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ μόνιμος γιατρός , ο οποίος οργανικά θα ανήκει στο ΠΕΔΥ –ΚΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ και θα υποστηρίζει – όπου μέχρι σήμερα γίνεται – εφημεριακά το Νοσοκομείο Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η ανωτέρω εξέλιξη αποτελεί ιδιαίτερα θετικό γεγονός για την κάλυψη της περιοχής Ευηνοχωρίου –Αγίου Γεωργίου – και Αγίου Θωμά, θα αποσυμφορήσει σε σημαντικό βαθμό το Νοσοκομείο Μεσολογγίου  «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» και κατέστη δυνατό χάριν στις συντονισμένες προσπάθειες της 6ης ΥΠΕ , του Υπουργείου Υγείας και του  Νοσοκομείο Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ».

Καταλήγοντας η διοίκηση της νοσηλευτικής μονάδας τονίζει: «Συνεχίζουμε με γνώμονα την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας στην ευρύτερη περιοχή».

Διαβάστηκε 1000 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.