Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017 12:26

Νέος μόνιμος παθολόγος στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου – Μέχρι 21/8 αναλαμβάνει υπηρεσία ένας ακόμη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου «Χατζηκώστα» του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώθηκε ότι ανέλαβε σήμερα (Πέμπτη 10 Αυγούστου) υπηρεσία ο ένας εκ των δύο μονίμων παθολόγων που θα στελεχώσει την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Την επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Δευτέρα 21 Αυγούστου το αργότερο, θα αναλάβει υπηρεσία και ο δεύτερος μόνιμος παθολόγος.

Οι εν λόγω ιατροί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εντάχθηκαν ήδη στο εφημεριακό καθεστώς λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής για το δεύτερο 15ήμερο του Αυγούστου, γεγονός το οποίο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πλήρη και ολοκληρωμένη εφημεριακή κάλυψη της Παθολογικής κλινικής από τον προσεχή μήνα και εφεξής.

Διαβάστηκε 928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.