Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:54 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 16:54

Υπέρ των θέσεων του Φώτη Κωστούλα ο Αλέξης Κούγιας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύσπιστος αναφορικά με την παραχώρηση αγώνων από τη NOVA στην ΕΡΤ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Ο μεγαλομέτοχος των βυσσινί, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, τονίζοντας πως το συνδρομητικό κανάλι θα αντιμετωπίσει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σε περίπτωση που δώσει αγώνες στη δημόσια τηλεόραση. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε σε θέματα της ΕΠΟ, στις χορηγίες της Super League, αλλά και στο φετινό στόχο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η NOVA διαφημίζει το πρωτάθλημα και λέει ότι έχει την αποκλειστικότητα, άρα πώς θα δώσει 30 ματς στην ΕΡΤ; Όσοι είναι συνδρομητές NOVA μπορούν να την καταγγείλουν ότι τους εξαπάτησε, γιατί σου λέει, εγώ πλήρωσαν να βλέπω αποκλειστικά όλους τους αγώνες, γιατί τους δίνεις εκεί; Δώσε μου πίσω τα λεφτά μου. Το αποσκοπούν σκοπίμως ότι θα δώσουν αγώνες στην ΕΡΤ και δεν το αναφέρουν στη διαφήμιση που παίζει στο κανάλι τους ανά μισή ώρα. Τότε λοιπόν, θα δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα για την συνδρομητική τηλεόραση, η οποία (FORTHNET) πήρε ομολογιακό δάνειο 100 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα, χρησιμοποιώντας τη σύμβαση με τη Superleague, αφού έχει τα δικαιώματα έως το 2019. Πέρυσι είχε ακαθάριστα έσοδα 124 εκατομμύρια ευρώ και αυτά είναι πολλά λεφτά…».

Για την επίθεση που δέχθηκε ο Κωστούλας: «Οι υπάλληλοι των ιδιοκτητών θέλοντας να δείξουν περισσό ζήλο ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους και για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν από τα αφεντικά τους, ξεφεύγουν. Οι πιο πολλοί, όχι οι ιδιοκτήτες, ενδιαφέρονται για το Στοίχημα και όχι για το ποδόσφαιρο, όπως εμείς που πληρώνουμε από την τσέπη μας. Τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ του Κωστούλα, με τον οποίο έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πάρα πολλά θέματα και τον εκτιμώ απεριόριστα».AdTech Ad

Για τις χορηγίες: «Εκτός του Ιβάν Σαββίδη, που μας έδωσε χρήματα μέσω της χορηγίας του και τον ευχαρίστησα, εάν δείτε οι τρεις ιδιοκτήτες ομάδων που ασχολούνται με πετρέλαια, ο Μελισσανίδης, ο Σπανός και ο Αστέρας Τρίπολης θα έχουν χορηγό τον ΟΠΑΠ. Τυχαίο; Όλοι οι υπόλοιποι, ψαχνόμαστε και εμείς ειδικά πέρυσι βάλαμε δωρεάν διαφήμιση στη φανέλα μας, για την υποστήριξη των προσφύγων, για τα παιδάκια που έρχονται πρόσφυγες στη χώρα μας και μας απειλούσαν με πρόστιμα, χωρίς κανένας να τολμήσει να μας τιμωρήσει φυσικά…».

Για την ΕΠΟ: «Για την οικονομισιά, καταργήθηκε η κομματική γραμμή, αλλά τώρα επανέρχεται από ότι βλέπω. Τώρα θυμήθηκαν τις κομματικές γραμμές, αλλά μην είστε και σίγουροι ότι τελικά θα πάρει 35 Ενώσεις ο Γραμμένος, μπορεί αυτό να αλλάξει στο τέλος, αφού παίζονται πολλά λεφτά. Ξέρω ότι σε ένα χωριό στη Λάρισα, ένας υπάλληλος της ομάδας μας, είναι πρόεδρος και πήρε 5.000 ευρώ, ενώ σε άλλη ομάδα που έχει πρώτο όνομα του Ηρακλή, δόθηκαν 10.000 ευρώ από ότι άκουσα επίσης. Άρα, είναι πολλά τα λεφτά που μοιράστηκαν γι αυτές τις εκλογές. Εγώ είχα αποφασίσει να στηρίξω τον Γραμμένο, αλλά κάποια πράγματα τελευταία δεν μου άρεσαν, όπως ότι το μεγαλύτερο εργαλείο του Αρβανιτίδη, στα ματς Βέροια-ΠΑΣ και Βέροια-Επανομή, ένας πρώην διαιτητής ονόματι Βαλλιώτης, μπήκε αρχιδιαιτητής στην ΕΠΣ Λάρισας, που στηρίζει τον Γραμμένο. Περιμένω από αυτόν που θα εκλεγεί στην ΕΠΟ σωστή διαιτησία, αθλητική δικαιοσύνη και σωστή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Τα φτερά του νέου προέδρου πάντως, θα είναι κομμένα από τη FIFA, με το καπέλο των επιτροπών που του έβαλαν».

Για τη Λάρισα: «Στόχος μας είναι να πάμε ψηλότερα από πέρυσι και γι αυτό ενισχύσαμε την ομάδα, αγοράσαμε δεύτερο πούλμαν για τις ακαδημίες, αυτό που είχε ο Πηλαδάκης στην κατάκτηση του Κυπέλλου και τώρα το είχε αράξει σε ένα καζίνο, ενώ έγινα πρόεδρος σε μια ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής, την Αστραπή νέας Πολιτείας, για να οργανώσω εκεί το στρατηγείο μας. Θα είμαστε έτοιμοι για την Ευρώπη, εάν πετύχουμε αυτό το άλμα, φέτος…».

http://www.gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1174 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.