Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 09:40

«Ερωτική Τραγουδίστρια» δηλώνει η γνωστή σε όλους μας ΣΑΜΠΡΙΝΑ στο AgrinioBestOf.gr

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για την γνωστή τραγουδίστρια ΣΑΜΠΡΙΝΑ δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Εδώ και πολλά χρόνια έχει δείξει την αξία της στη μουσική σκηνή και είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή είχε την ευκαιρία να την συναντήσει πριν από μια εμφάνιση της στην περιοχή του Αγρινίου και να συνομιλήσει μαζί της για τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας.

SAMPRINA 02

Σαμπρίνα πότε ξεκίνησες το τραγούδι;  υπήρχε κάποιος άλλος στην οικογένεια σου που να είχε ασχοληθεί;

Τραγουδώ επαγγελματικά από το 1993, δεν προέρχομαι από οικογένεια καλλιτεχνών καθότι κανείς άλλος από την οικογενειά μου δεν τραγουδάει. Όλο το ταλέντο μάλλον το πήρα εγώ. Ξεκίνησα κάνοντας δισκογραφία όπου με άκουσαν ο συνθέτης Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και ο παραγωγός  Νίκος Καραγιάννης που ήταν στην τότε Polygram τώρα Universal και έτσι ξεκίνησα.

Έχεις κυκλοφορήσει αρκετά CD;

Έχω κυκλοφορήσει παλιότερα γύρω στα τέσσερα ολοκληρωμένα CD και τελευταία κάποια CD-Single. Αγαπημένα μου τραγούδια είναι το «Φωνές» από το πρώτο CD και το «Φεγγάρια καθρέπτες»

Αισθάνεσαι ότι είσαι ΠΟΠ τραγουδίστρια;

Βασικά αισθάνομαι ότι είμαι ερωτική τραγουδίστρια και πιστεύω ότι τα περισσότερα τραγούδια που έχουν γίνει επιτυχίες  είναι ερωτικά. Εκτός του «Μπουμ-Μπουμ» και το «Ένα-Ένα» υπάρχουν τραγούδια διαχρονικά όπως το «Φωνές» που έχω ντουέτο με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο που είναι ένα υπέροχο ερωτικό τραγούδι , το «Φεγγάρια καθρέφτες» που είναι με δική μου μουσική καθότι παίζω πιάνο από επτά χρονών, και είναι και αυτό ένα ερωτικό τραγούδι. Ξέρεις βασικά όταν είσαι στον χώρο πρέπει να πείς και κάποια άλλα πράγματα. Δηλαδή να πείς και περισσότερο εμπορικά τραγούδια. Οπότε ανεξαρτήτως του τι τραγούδια έχω πεί, εγώ αισθάνομαι ότι είμαι ερωτική τραγουδίστρια.

SAMPRINA 002

Μιλησέ μας για τον έρωτα. Υπάρχει έρωτας σήμερα;

Αξίζει να σας πώ ότι καθώς ερχόμουνα εδώ με το αυτοκίνητο και την παρέα μου είχαμε μια παρόμοια συζήτηση ακούγοντας στο ραδιόφωνο την Αλίκη Βουγιουκλάκη που τραγουδούσε «Μες σ’αυτή την βάρκα είμαι μοναχή …» και σκέφτηκα, πόσο όμορφες εποχές που ήταν εκείνες. Παρόλο που δεν έζησα εκείνη την εποχή, ήταν μια πολύ ρομαντική εποχή, πράγμα που βλέπουμε από τις ταινίες και τις υπόλοιπες καλλιτεχνικές δημιουργίες της εποχής. Τα νέα παιδιά σήμερα δεν έχουν την χαρά να ζήσουν αυτό το καρδιοχτύπι, το φλέρτ, δεν έχουν ρομαντισμό. Βλέπω μια δήθεν πρόοδο που υπάρχει. Γεμίζουν το σώμα τους με τατουάζ, με σκουλαρίκια κλπ αλλά δεν υπάρχει καθόλου ρομαντισμός. Όλα είναι πολύ πεζά και στενοχωριέμαι που βλέπω ότι αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να ζήσουν το καρδιοχτύπι – το φλερτ.

Ξέρω ότι είσαι και μαμά. Είναι δύσκολο να κάνεις αυτή την δουλειά όντας μητέρα;

Δόξα τω θεώ έχω και εγώ την μαμά μου, που με βοηθάει με τον δεκατριάχρονο γιό μου.  Και είμαι υπέρ της παραδοσιακής Ελληνίδας μητέρας που είναι προστατευτικές και βοηθάνε τα παιδιά τους. Κάποιοι δεν συμμερίζονται αυτήν την  άποψη, αλλά αυτή είναι η τοποθετησή μου.

Πως είδες την διαδρομή με τους νέους δρόμους που έγιναν; Εχεις ξανάρθει στην Αιτωλοακαρνανία;

Δόξα τω θεώ με τους νέους δρόμους που δόθηκαν στην κυκλοφορία ήρθαμε πολύ άνετα και πολύ γρήγορα. Στο Αγρίνιο έχω έρθει ξανά πριν τέσσερα χρόνια για να τραγουδήσω σε κάποιο μαγαζί με τον Γιώργο Δασκουλίδη.

SAMPRINA 05

Ποιά είναι η αποψή σας για τoν θεσμό των πανηγυριών;

Εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ τα πανηγύρια και να είμαι με τον κόσμο, θέλω να μιλάω με τον κόσμο. Η αποψή μου είναι ότι ο καλλιτέχνης δεν αποτελεί κάτι ξεχωριστό από έναν οποιοδήποτε άνθρωπο και δεν μου αρέσει καθόλου το σταριλίκι. Μου αρέσει η επαφή και η κουβέντα με τον κόσμο. Δεν κυκλοφορώ με αυτόγραφα καθότι θεωρώ ότι άλλα επαγγέλματα πιο χρήσιμα για τον άνθρωπο θα έπρεπε να έχουν και όχι εμείς.

Πως βλέπεις τον θεσμό των talent show σήμερα;

Σήμερα δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να προβληθεί ένας νέος καλλιτέχνης, δεν υπάρχουν δισκογραφικές εταιρείες όπως την εποχή που ξεκίνησα εγώ. Γενικά υπάρχει μόνο η τηλεόραση που θα τον προβάλλει. Το talent show δεν είναι κακό αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει στον νέο καλλιτέχνη κάτι ουσιαστικό. Αυτό γιατί φέτος θα βγεί ο Χ καλλιτέχνης, τον ερχόμενο χρόνο κάποιος άλλος καί ούτω καθεξής. Κάθε χρόνο βγαίνουν καινούργιοι και ξεχνιούνται οι παλιοί.

Το μήνυμα σας για τους αναγνώστες μας

Τους εύχομαι να είναι ευτυχισμένοι. Να έχουν εσωτερική ηρεμία και να τα έχουν βρει με τον εαυτό τους. Εύχομαι να περαστούν οποιεσδήποτε δυσκολίες και να κάνουν κουράγιο. Η κρίση σίγουρα έχει επηρεάσει και την δική μας δουλειά καθότι παλιότερα δουλεύαμε έξι μέρες την εβδομάδα και σήμερα μόνο δύο. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να υπάρχει περισσότερος σεβασμός στο κοινό εκ μέρους μας καθότι αυτός που θα έρθει να σε δει θέλει να περάσει καλά και σίγουρα δεν του περισσεύουν.

Σαμπρίνα σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του http://AgrinioBestOf.gr

SAMPRINA 06

SAMPRINA 08

Διαβάστηκε 15152 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 11:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033