Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 16:52

Καραϊσκάκεια 2017: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (Δευ 14 - Τρι 15/8/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων ανήγγειλε ο σύλλογος φίλων της ιστορικής μνήμης  της μάχης της Κορομηλιάς και του Θεάτρου.Οι κύριες εκδηλώσεις θα γίνουν στο ύψωμα της Κορομηλιάς (15/8) η οποία θα συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της εκδήλωσης (1997)  την ξενάγηση στον χώρο της σπηλιάς και των ταμπουριών του Καραΐσκάκη για τα οποία υπάρχουν τόσες ιστορικές αναφορές και τοπικοί θρύλοι, και τα οποία πρόσφατα έχουν βρεθεί και σηματοδοτηθεί,και βέβαια η Αναπαράσταση της μάχης.

Στα μουσικά δρώμενα κυριαρχεί η μορφή του γνωστού καλλιτέχνη σε όλους μας, του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη, τόσο στις μουσικές επιλογές στο dj party (14/8) που θα γίνει στα πλαίσια της γιορτής νεολαίας, όσο και στην live μουσική βραδιά (15/8)μετά την αναπαράσταση που θα γίνει στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Αγίου Βλασίου!
 
Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης έρχεται στον Αγιο Βλάση με μια μεγάλη γκάμα λαϊκών τραγουδιών ακόμα και δημοτικών ενώ θα ερμηνεύσει παλιές και νέες του επιτυχίες!
 
Μαζί του η αγαπημένη πια τραγουδίστρια της εκδήλωσης Κική Σπυρέλη.
 
Στο μπουζουκι θα είναι ο Κωστας Χατζάρας ,ενώ στο κλαρίνο θα είναι ο Ζώης Πλιατσικας .
Διαβάστηκε 1169 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.