Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  4:21 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 17:01

Περιοδικό "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ" τεύχος Νο 90 - Ιουλίου/Αυγούστου 2017

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κεντρικό θέμα και πολλά αφιερώματα τους ποδηλατικούς αγώνες στην Ναύπακτο που έγιναν το κοκαλοκαίρι του 2017, κυκλοφόρησε το τεύχος 90 του περιοδικού "ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ" για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017. Πολλά ακόμη αφιερώματα και ενδιαφέροντα άρθρα θα βρείτε στις σελίδες του.

Lepanto cross country XCO 2017
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Ιουλίου στη Ναύπακτο,το πιο εντυπωσιακό 10 ήμερο πρωταθλημάτων ορεινής ποδηλασίας cross country, όχι μόνο για τηνχώρα μας αλλά και τα Βαλκάνια.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομίας XCO(team relay)
στις 21 Ιουλίου, μεταξύ10 ομάδων συλλόγων – σωματείων τηςΕΟΠ. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Χανίων «Τάλως» αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην Σκυταλοδρομία με την οποία «άνοιξε»το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας 2017 στηΝαύπακτο. Η ομάδα της Κρήτης κέρδισε την πρώτη θέση έχοντας στην σύνθεσή της τους Κωνσταντίνο Λιβανό, ΚωνσταντίναΣυντζανάκη, Βασίλειο Μαυριγιαννάκη και Μιχαήλ Κορτσιδάκη. Την δεύτερη θέση πήρε η ομάδα Γουέστ Κόουτς Μάνδρας καιτην τρίτη ο ΑΟ Παράδεισος Αμαρουσίου.

Πλαστική Σακούλα και Κορινθιακός!
Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με κεντρικό σύνθημα: «Πλαστική Σακούλα στονΚορινθιακό; Όχι Ευχαριστώ», πραγματοποιούν ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο Αρίων»σε συνεργασία με την ΟικολογικήΕταιρεία Ανακύκλωσης, όλους τους δήμους του Κορινθιακού και πολλούς τοπικούς φορείς.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βeach Volley 2017
Μία σημαντική διοργάνωση στο χώρο του Beach Volleyπραγματοποιήθηκε στο Αντίρριο, όπου ο Δήμος Ναυπακτίας υποδέχτηκε τους κορυφαίους αθλητές της άμμου σε άνδρες και γυναίκες, στις εγκαταστάσεις που στήθηκαν στη παραλία του Αντιρρίου.

Σκακιστικό διήμερo...
Ο Αθλητικός Σκακιστικός όμιλος Ναυπάκτου ΑΣΟΝ «Έπαχτος» διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία έναεξαιρετικά ενδιαφέρον σκακιστικό διήμερο στην Παραλία Ψανής

Σκέψου τα αδέσποτα αυτό το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά.Η ζέστη και ο καύσωνας μας έκανανόλους μας να αναζητούμε τρόπουςκαι στιγμές δροσιάς. Μήπως όμωςξεχνάμε κάτι; Είναι ένα ζευγάρι μάτια που μας κοιτούν με παράπονοκαι μια γλώσσα που είναι έξω... Και τα ζώα ζεσταίνονται, αφού αυτοί οι τετράποδοι φίλοι, έχουν παντού τρίχες. Μια γούνα που δεν μπορούν να αποχωριστούν.

Μέτρα προφύλαξης από τσούχτρες και μέδουσες

και πολλά άλλα ενδιαφέροντα άρθρα θα διαβάσετε στην ψηφιακή έκδοση του περιοδικού που θα την βρείτε ΕΔΩ

Διαβάστηκε 1864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.