Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:56 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 19:04

Μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα Παίδων ο Νίκος Σταμούλης της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στα 3000μέτρα, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Στίβου Παίδων, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο αθλητής της Γ.Ε. Αγρινίου Νίκος Σταμούλης.

Ο Νίκος Σταμούλης μετά τα δύο ασημένια μετάλλια που κέρδισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην κατηγορία των Παίδων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων στα 3000μέτρα αλλά και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων , αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδας Στίβου Παίδων στη Διεθνή Συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου, που διεξήχθη στην Σπάρτη και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο 15χρονος αθλητής που προπονείται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, αν και ανήκει στην κατηγορία των Παμπαίδων, διακρίθηκε και στην μεγαλύτερη κατηγορία και έδωσε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι επιτυχίες του αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τα νέα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό που θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν τις σωματικές τους αλλά και τις πνευματικές δεξιότητες , χτίζοντας την αυτοπεποίθησή τους και δημιουργώντας σχέσεις συνεργασίας και ομαδικότητας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1206 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.