Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:14 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017 15:39

Στην Ναύπακτο ο Γεώργος Χαντζηνάσιος την Δευτέρα 7 Αυγούστου, σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Με την Πανσέληνο του Αυγούστου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου φιλοξενούν στην πόλη μας τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟ στις 7 Αυγούστου 2017 στις 9:00 μ.μ στην Πλαζ Ναυπάκτου, σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Με την Πανσέληνο του Αυγούστου».

Το κοινό θα έχει την χαρά να απολαύσει τον κορυφαίο δημιουργό στα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και σε συνθέσεις που έχει γράψει για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια μουσική διαδρομή στο χρόνο με συνθέσεις του για ελληνικές ταινίες όπως «Γλυκιά συμμορία», «Βραδινή Περίπολος», «Ένα Γελαστό Απόγευμα», « Knock Out», καθώς και κλασικά μουσικά θέματα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο και συγκεκριμένα από ταινίες όπως «Dr Zhivago», « Love Story», «Όσα Παίρνει Ο Άνεμος», «Έξοδος», και άλλα, ερμηνεύοντάς τα στο ΠΙΑΝΟ με σύγχρονη προβολή στην οθόνη.

Tραγουδούν ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ, η ΜΑΙΡΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΔΗ και η ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ.

Την χορωδία συνοδεύει στο πιάνο η ΖΙΖΗ ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΥ.

Διευθύνει ο μαέστρος TODOR KABAKCHIEV.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστηκε 1021 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.