Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:49 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 18:32

Ξεχώρισε ο Ντίας στην Τρίπολη (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Ισνάλδο και Ντίας ξεχώρισαν στο φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Τρίπολη μεταξύ του γηπεδούχου Αστέρα και του Παναιτωλικού που δεν ανέδειξε νικητή (0-0).

Στα φιλικά το σκορ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, αλλά επειδή σήμερα στην Τρίπολη η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Παναιτωλικό… θύμιζε επίσημο, θα ξεκινήσουμε από αυτό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σε ένα ντερμπάκι που είχε αρκετές στιγμές έντασης και μόνο τεστ προετοιμασίας δεν θύμιζε.

Ο Αστέρας άρχισε το ματς με διάταξη 4-3-3. Ο Αθανασιάδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, ο Ιγκόρ δεξιός οπισθοφύλακας, οι Σελίν, Πασαλίδης κεντρικοί αμυντικοί, ο Γιαννούλης αριστερά, οι Ιγκλέσιας, Μεντίνα, Στανισάβλιεβιτς εσωτερικοί χαφ, οι Μάσα, Ισνάλντο στα άκρα και ο Μανιάς στη κορυφή της επίθεσης.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με 4-2-3-1. Ο Κυριακίδης ήταν κάτω από τα γκολπόστ, ο Μύγας δεξί μπακ, ο Τσοκάνης αριστερά, οι Ροντρίγκες, Χαντάκιας στα στόπερ, οι Μπεχαράνο, Μπράβο στον άξονα, οι Λόπες, Ντίας στα άκρα, ο Ρόσα κεντρικός οργανωτής και ο Κλέσιο στη κορυφή της επίθεσης. Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στα «καναρίνια», έστω και στα σημεία. Εβαλαν περισσότερες φορές τη μπάλα κάτω, είχαν δοκάρι λίγο πριν το τέλος της ανάπαυλας με τον Ροντρίγκες και έδειξαν πιο ορεξάτοι. Με κινητήριους μοχλούς τους Ντίας, Ρόσα, Λόπες έδειχναν να «πατούν» καλύτερα.

Παράλληλα φάνηκαν διατεθειμένοι να «εκμεταλλευτούν» το καλό πόδι του Ροντρίγκες, ο οποίος πολλές φορές έψαξε με 30αρες μπαλιές τους ακραίους ή τα μπακ που «ανέβαιναν». Γενικότερα ο Πορτογάλος στόπερ ήταν πάρα πολύ καλός. Την ίδια στιγμή οι Αρκάδες είχαν δύο αρκετά καλές στιγμές (με τους Μανιά από στημένη μπάλα και τον Ισνάλντο ύστερα από ωραία μπαλιά του Μάσα), αλλά δε έφταναν με ανάλογη ευκολία στα καρέ του Κυριακίδη. Σαν να τους έλειπε… κάτι, ενώ η τριάδα τους στα χαφ δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες.

Ανασταλτικά ήταν όπως σταθεροί – κυρίως ο Μεντίνα – αλλά δεν «τσούλησαν» πολύ τη μπάλα. Σε αυτό το διάστημα και επειδή αμφότεροι είναι «νέοι» στα μέρη μας άρα σχετικά… άγνωστοι, καλό θα είναι να κρατήσουμε δύο ονόματα ακραίων ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος. Του Ισνάλντο από τον Αστέρα και του Ντίας από τον Παναιτωλικό.

Ο Αργεντινός και ο Ουρουγουανός αντίστοιχα στο πρώτο μέρος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους τους. Επαιρναν πρωτοβουλίες, έπαιξαν το ένα εναντίον ενός και άφησαν πάρα πολλές υποσχέσεις. Το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο ενώ μέχρι το 60’ οι γηπεδούχοι είχαν αλλάξει ουσιαστικά όλη την ομάδα τους. Αυτό επηρέασε και λογικά τον ρυθμό και δύο ομάδες σαν να… κατέβασαν ταχύτητα. Αλλά και πάλι οι «κυανοκίτρινοι» έδειχναν πιο απειλητικοί και σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν με αξιώσεις στα καρέ του Αστέρα (όπως με τον Κλέσιο στο 67’).

Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι που άλλαξαν πρόσωπα στο 4-3-3, μόνο από στημένα έφερναν τη μπάλα στα καρέ των φιλοξενουμένων. Εκτός από μία καλή ενέργεια του Ζανγκ Χι που καταχειροκροτήθηκε και φαίνεται πως ο Κορεάτης έχει ήδη «κλέψει» την καρδιά της εξέδρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Σελίν, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μεντίνα, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς, Μάσα, Ισνάλντο, Μανιάς. Επαιξαν και οι: Καπετάνος, Ζουμά, Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Κώτσιρας, Ζανγκ Χι, Γκοντό, Τσίφτσης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπράβο, Μπεχαράνο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας, Κλέσιο. Επαιξαν και οι Τσέναμο, Μάζουρεκ, Μάρκος Πάουλο, Σελεμανί, Μαρινάκης, Ρότσα, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Μαλής.

Δείτε ολόκληρο το φιλικό μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικού:

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.