Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 10:04

Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου «στο φως του φεγγαριού»!!!......Συναυλία ,με βασικό ερμηνευτή τον Ευάγγελο Ζούλα (Δευ 7/8/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Αρχαίο Θέατρο Στράτου «στο φως του φεγγαριού».!!!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ¨Πανσέληνος του Αυγούστου 2017» , ο Δήμος Αγρινίου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας &Λευκάδος σε μια προσπάθεια ανάδειξης σημαντικών αρχαιολογικών μνημείων της χώρας, αλλά και εξοικείωσης των πολιτών με την πολιτιστική μας κληρονομιά, συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα 7 Αυγούστου, στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου, μουσική εκδήλωση με τίτλο : «Στο φως του φεγγαριού».

Υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσέληνου , το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει συναυλία με βασικό ερμηνευτή τον Ευάγγελο Ζούλα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένες μελωδίες κορυφαίων Ελλήνων συνθετών (Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Σταύρος Ξαρχάκος, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Λοΐζος, Σταμάτης Κραουνάκης, Σταμάτη Σπανουδάκη) αλλά και δημιουργών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Nino Rota, Pink Martini, Astor Piazzolla, Pierpaolo Guerrini).

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο μια ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21.30μ.μ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ζώης Πατέλης - Πιάνο
Μπέλα Κασίμη - Τραγούδι
Νικόλαος Βέκιος- Σολίστ

Διαβάστηκε 2439 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 10:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.