Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:24 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 21:49

Συγκινητική εκδήλωση στην Κανδήλα – Τίμησε τους δασκάλους που υπηρέτησαν τα έτη 1966-1980 (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα ταξίδι στο παρελθόν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουλίου.

Μία εκδήλωση γεμάτη από συγκινητικές αναμνήσεις την οποία διοργάνωσε ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κανδήλας με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Ξηρομέρου, αφιερωμένη στους παλιούς δασκάλους και δασκάλες του χωριού κατά την περίοδο 1966-1980.

Παρευρέθησαν οι δάσκαλοι:

κ. Κώστας Μακρυγεώργος με την κ. Γιοβάννα Σκιαδαρέση-Μακρυγεώργου, ο κ. Αλέκος Δόσης με την κ. Αθανασία Δόση, ο κ. Ιωσήφ Τσάτσος, η κ. Λευκοθέα Λώλου, και η κ. Παρασκευή Λιότου, ενώ ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο δάσκαλος κ. Στέφανος Κυριάκης. Σε σχολικούς πίνακες αναρτήθηκε φωτογραφικό υλικό της εποχής που επιμελήθηκε η Σπυριδούλα Σούφη, την οποία ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά της στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής που μας ταξίδεψε πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Ήταν μεγάλη η ικανοποίηση και η χαρά του καθενός, όταν αναγνώριζε τον εαυτό του ανάμεσα στους συμμαθητές του σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες της εποχής.

Οι δάσκαλοι εμφανώς συγκινημένοι αναγνώριζαν και αυτοί παλιούς μαθητές τους, 50άρηδες και 60άρηδες πλέον, αναπολούσαν παλιές στιγμές, έγιναν πάλι ένα μαζί τους όπως εκείνα τα ανεπανάληπτα και αγνά σχολικά χρόνια.

Ο Π.Π.Σ. Κανδήλας ευχαριστεί τον κ. Αλέξανδρο Παπαναστάση, σημερινό διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου μας, την κ. Γιοβάννα Μακρυγεώργου για την παραχώρηση πολλών φωτογραφιών, όπως επίσης όσους συνέβαλλαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Εκ μέρους του Π.Π.Σ. Κανδήλας
Δήμητρα Λεκατσά

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Πηγή: kandilatoxoriomas.blogspot.com

 

Περισσότερες φωτογραφίες: kandilatoxoriomas.blogspot.com

Διαβάστηκε 1683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.